Από το αστυνομικό δελτίο

on .

Από το αστυνομικό δελτίο

 

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες κλοπών σε Γιάννενα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα

• Τους δράστες τριών κλοπών που έγιναν σε Ιωάννινα, Πρέβεζα και Ν. Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, ταυτοποίησαν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους. Συγκεκριμένα:
•    Μετά από ένα χρόνο ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία Ρομά, η οποία με τη μέθοδο της απασχόλησης είχε κλέψει χρήματα από σπίτι 82χρονου ηλικιωμένου στην Κρανιά Πρέβεζας.  Πρόκειται για 53χρονη, η οποία είχε μαζί της και άλλη γυναίκα συνεργό, που αναζητείται.
•    23χρονος Έλληνας, ήταν ο δράστης κλοπής κιβωτίου με φάρμακα που έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, από φαρμακείο στα Γιάννενα. Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν, πολύ σύντομα, μετά από αστυνομική έρευνα της Ασφάλειας Ιωαννίνων.
•    Έλληνας, ηλικίας 42χρόνων ήταν ο δράστης κλοπής καλωδίων χαλκού και τριών ηλεκτρολογικών πινάκων, που έγινε στο προηγούμενο μήνα από καφέ-μπαρ στη Νέα Σελεύκεια. Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, η οποία μάλιστα βρήκε στο σπίτι του δράστη την ποσότητα χαλκού, που έφτανε τα 68 κιλά.

Αστυνομική επιχείρηση στα Γιάννενα…

Καφενείο απ’ έξω, παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη από μέσα!

» Συνελήφθησαν οκτώ άτομα για τυχερά παιχνίδια
• Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί των Ιωαννίνων, μετά από έφοδο σε καφενείο στα Γιάννενα, το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν… βιτρίνα, αφού λειτουργούσε ως παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο στο κατάστημα, ιδιοκτησίας 50χρονης ημεδαπής, κατελήφθη μία 39χρονη, ως υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει επιτρέψει  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνιδιού «πόκερ», με χρήματα, σε επτά ημεδαπούς.  
Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
*  388 μάρκες πονταρίσματος
*  33  τράπουλες
*  2.302 παιγνιόχαρτα
*  το χρηματικό ποσό των 8.040 ευρώ
*  ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, επενδυμένο με πράσινη τσόχα.
*  1 τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις που παραπέμπουν σε διενέργεια παιγνίων και καταβολή χρηματικών ποσών για τη συμμετοχή των παικτών.

42χρονος είχε υπεξαιρέσει ασφάλιστρα
• Από αστυνομικούς των Ιωαννίνων συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στα Γιάννενα 42χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας  για υπεξαίρεση ασφαλίστρων.