AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

ΒΟΛΛΕΫ

Θριάμβευσε ο ΑΓΣΙ στο FINAL 4 της Κόνιτσας

Αναδείχθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής Εφήβων

• Σπουδαία επιτυχία για το Γιαννιώτικο βόλλεϋ αποτελεί η κατάκτηση του τίτλου απ’ τον ΑΓΣΙ στο FINAL 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξήχθη το διήμερο 16 και 17 Μαΐου στην Κόνιτσα.
Οι «γίγαντες» του Βασίλη Θεοδωράκη είχαν φανερώσει απ’ την ημιτελική φάση τις… άγριες διαθέσεις τους και φρόντισαν στις δύο τελευταίες «μάχες» που έμειναν πριν την «στέψη» να αποδείξουν την ανωτερότητά τους.
Στον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΑΓΣΙ παρ’ ότι έχασε το πρώτο σετ, με φοβερή αντεπίθεση έφθασε στην τελική επικράτηση με 3-1.
Τα σετ του αγώνα: 25-27, 25-13, 25-20, 25-16.
Στον μεγάλο τελικό λοιπόν ο ΑΓΣΙ «σάρωσε» στην κυριολεξία τον Πανελλήνιο με 3-0 σετ, όντας εξαιρετικός σ’ ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα.
Μάλιστα το δίκαιο της επικράτησης της Γιαννιώτικης ομάδος αναγνώρισε και ο τεχνικός των ηττημένων Παναγιώτης Γκιαούρης.
Τα σετ: 25-18, 25-20, 25-21.
MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο κορυφαίος των δύο νικηφόρων αναμετρήσεων για τον ΑΓΣΙ, Φίλιππος Μάντζιος.

Θεοδωράκης: Ονειρευόμασταν αυτή τη στιγμή
Στις «επινίκιες» δηλώσεις του μετά τον τελικό, ο προπονητής του ΑΓΣΙ Βασίλης Θεοδωράκης αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες του απ’ την αρχή της φετινής χρονιάς, τονίζοντας πως αυτή η διάκριση αποτελούσε ένα «όνειρο» για όλους.
«Απ’ την αρχή της περιόδου, ονειρευόμασταν αυτή τη στιγμή, όμως ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να το πετύχουμε».

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα
• Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας, οι ομάδες της ΦΕΙ και του Ηρακλή και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απέστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον ΑΓΣΙ για τη μεγάλη του διάκριση.
• Ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Γκόντας συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ εφήβων του ΑΓΣΙ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. «Αυτή η πρωτιά μας κάνει όλους υπερήφανους και ευχόμαστε από καρδιάς να είναι ακολουθήσουν και πολλές άλλες. Θερμά συγχαρητήρια».
• «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, συγχαίρει θερμά του αθλητές  και  το τεχνικό επιτελείο της εφηβικής ομάδας  βόλεϊ του Α.Γ.Σ.Ι.,  για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και εύχεται η διάκριση αυτή να είναι η αρχή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».
• Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της Φ.Ε. Ιωαννίνων, συγχαίρουν την συμπολίτισσα ομάδα του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων γιά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ελπίζουμε η πρωτιά αυτή να δώσει νέα ώθηση στο άθλημα του βόλλεϋ στην Πόλη μας και γενικώτερα στην Ήπειρο. Εκφράζουμε εκ νέου Θερμά συγχαρητήρια  και ευχόμεθα και εις ανώτερα...
• «Ο Ηρακλής Ιωαννίνων συγχαίρει τον ΑΓΣ Ιωαννίνων για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων 2013-2014. Ειδική μνεία οφείλουμε στους προπονητές, καθώς η ομάδα είχε άριστη απόδοση, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλη τη χρονιά, στους αθλητές που μείνανε προσηλωμένοι στο στόχο τους μέχρι τέλους, παρά τις αντίξοες καταστάσεις που κλήθηκαν να ξεπεράσουν».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Βελτιωμένο επίπεδο στο Basket Nights 3

Εκτός από περισσότερες ομάδες, το Basket Nights 3 έχει και βελτιωμένο αγωνιστικό επίπεδο. Οι ομάδες που ήδη συμμετείχαν στα προηγούμενα δύο έχουν κάνει προσθήκες καλών παικτών σε καίριες θέσεις, ενώ αρκετές από τις καινούριες αποτελούνται από αθλητές που έχουν παίξει μπάσκετ. Επισημαίνεται ότι η διάρκεια δηλώσεων συμμετοχής έχει επεκταθεί μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη καθώς υπάρχει θέση για επτά ακόμη ομάδες μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 32. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Basket Nights 3 στο 6937163555.