Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

on .

Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Στα Γιάννενα βρέθηκε το Σάββατο η υποψ.

ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Χρ. Γιαννόπαπα

• Η Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα (το γένος Κατριβάνου) βρέθηκε το Σάββατο στα Γιάννενα, στα πλαίσια της περιοδείας της ανά την Ελλάδα. Κατά την παραμονή της στην πόλη μας είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με νέους και νέες για να συζητήσει τα προβλήματά τους, καθώς επίσης και να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και κομματικές οργανώσεις.
Η Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα σαν Μηχανολόγος-Μηχανικός με ειδίκευση στην Ρομποτική και σε θέματα Δορυφορικής Τεχνολογίας και Διαστήματος, εργάστηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, όπου συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές της NASA και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν στέλεχος σε Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, όπου χειρίζεται τις σχέσεις με το Ευρωκοινοβούλιο, τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών –μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους λοιπούς ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Μερικοί από τους τομείς, στους οποίους επικεντρώνεται η εμπειρία, το γνωστικό της αντικείμενο αλλά και η δράση της αφορούν στις υψηλές τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους σε θέματα ασφάλειας, ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και περιβάλλοντος.

«Οργώνει» την Ελλάδα  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας

• Οργώνει την Ελλάδα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος, αναφερόμενος στις εκλογές αναφέρει: «τις εκλογές τις βλέπω ως μοχλό σταθεροποίησης του τόπου. Ως ακόμα ένα βήμα μπροστά, το οποίο πρέπει να το κάνουμε με σταθερότητα, με σοβαρότητα, για αυτό το οποίο λέγεται ανάπτυξη. Γιατί μόνο η ανάπτυξη δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα, τα οποία υπάρχουν. Κι όταν μιλάμε για ανάπτυξη δεν πρέπει να μιλάμε αφηρημένα αλλά συγκεκριμένα. Ως άνθρωπος της αγροτικής επιχειρηματικότητας, ως νέος παραγωγός,  γνωρίζω ότι δεν φτάνουν τα ευχολόγια, ούτε καν οι καλές προθέσεις για την ανάπτυξη. Θα πρέπει να δράσουμε βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και θα πρέπει να συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις με βασικότερη όλων τη σταθερότητα της χώρας».