Το πρόστιμο της Κτηματικής έχει φέρει το Ν.Ο.Ι. σε αδιέξοδο

on .

Ο Σωτ. Στάμος τόνισε στο Θ. Μπέγκα ότι…

Το πρόστιμο της Κτηματικής

έχει φέρει το Ν.Ο.Ι. σε αδιέξοδο

Ζήτησε τη βοήθεια του Δήμου για την άρση της αδικίας

• Το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων από το άδικο και δυσβάσταχτο πρόστιμο που του έχει επιβληθεί από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου κυριάρχησε στη συνάντηση που είχαν χθες το πρωί ο Θωμάς Μπέγκας και αντιπροσωπεία αθλητών που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του με τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. Σωτήρη Στάμο (φωτό) και μέλη του Δ.Σ. στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
«Με την επίσκεψή σας τιμάτε την ιστορία και προσφορά του Ομίλου μας. Σας μεταφέρω την εκτίμηση των προπονητών και των αθλητών μας. Προσδοκούμε σε συνεργασία μαζί σας και με ολόκληρο το Δήμο γιατί οι προσπάθειες που καταβάλουμε και εμείς και ο Δήμος Ιωαννιτών είναι για τα παιδιά της πόλης μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Στάμος.  Ανταπαντώντας ο κ. Μπέγκας σημείωσε ότι «ο Ν.Ο.Ι. είναι αυτός που τιμάει τον τόπο μας και είναι αυτονόητη υποχρέωση του Δήμου η συνεργασία μαζί του σε όλα τα επίπεδα».
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου αναφέρθηκε διεξοδικά στη δικαστική διαμάχη στην οποία έχει εμπλακεί το ιστορικό σωματείο της πόλης των Ιωαννίνων με την Κτηματική Υπηρεσία για το υπέρογκο πρόστιμο που του έχει επιβληθεί, εξαιτίας του οποίου ο Ν.Ο.Ι. έχει βρεθεί σήμερα σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ ο Παντελής Κολόκας που ήταν παρών έκανε γνωστό ότι ήδη έχει γίνει δεκτή προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για αντίστοιχη περίπτωση από την απέναντι πλευρά της λίμνης και αναμένεται η εφαρμογή της απόφασης.

Το Πρωτ/μα Κωπηλασίας
Ο Σωτ. Στάμος και στελέχη του Ν.Ο.Ι. αναφέρθηκαν και στην διεξαγωγή της β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στα Γιάννενα τον ερχόμενο Ιούλιο, τονίζοντας ότι απαιτείται συνεργασία όλων των τοπικών φορέων για να μην χαθεί η διοργάνωση απ’ την πόλη μας, ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη τα ξενοδοχεία να δώσουν καλύτερες τιμές για τη φιλοξενία των πάνω από 1.000 επισκεπτών του τριημέρου εκείνου.
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ