Γκρίζα κτήρια αλλάζουν όψη και αναδεικνύονται μικρές γωνιές

on .

Εικαστικό project στα Γιάννενα

Γκρίζα κτήρια αλλάζουν όψη και αναδεικνύονται μικρές γωνιές

• Εικαστικό project με θέμα «Gradient: From Gray to Color Scale» θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα από τις 3 έως τις 11 Ιουλίου και καλούνται εικαστικοί και street art καλλιτέχνες, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, να δηλώσουν συμμετοχή.
Το project αποσκοπεί στη δημιουργία μίας μεγάλης κλίμακας εικαστικής παρέμβασης στο δημόσιο χώρο της πόλης των Ιωαννίνων με τη δημιουργία και την παρουσίαση έργων μόνιμου και παροδικού χαρακτήρα. Οι καλλιτέχνες καλούνται να μεταμορφώσουν τα γκρίζα κτήρια με τοιχογραφίες, να αναδείξουν μικρές γωνιές της πόλης με τη δημιουργία installations σε πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα, και να ξαναδώσουν ζωή στα άδεια μαγαζιά με το προσωπικό τους καλλιτεχνικό λεξιλόγιο και ανεξαρτήτως μέσου έκφρασης. Το project θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με τη φιλοξενία live acts, DJ sets και performances.
• Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και τους όρους συμμετοχής υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρίας Multi-art Projects www.multiartprojects.org και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..