AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΛΙΛΑ;

• Σύμφωνα με δημοσιεύματα Αλβανικών ΜΜΕ ο Άντι Λίλα βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ενώ έγινε και επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα η οποία όμως απορρίφθηκε απ’ τη διοίκηση των «κυανόλευκων» σε πρώτη φάση, αφού θεωρήθηκε μη ικανοποιητική.
Πάντως απ’ την πλευρά των «πρασίνων» διαψεύδονται κατηγορηματικά τα παραπάνω «σενάρια», με την αιτιολογία ότι μετά την ολοκλήρωση των PLAY-OFF ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Νταμπίζας θ’ αναλύσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ο Λίλα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ μέχρι το 2017, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σχέσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων δεν διάγουν... περίοδο «άνθισης»...
Ίσως πρόκειται για απλά «παιχνίδια» διαφόρων μάνατζερ, ίσως όμως και να υπάρχει αρκετή δόση «αλήθειας» στην υπόθεση κάτι που θ’ αποδειχθεί στο μέλλον.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις - Αναμένεται άφιξη Χρηστοβασίλη
• Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΠΑΣ γιάννινα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 16ης Μαΐου και στη συνέχεια οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις διακοπές τους, μέχρι τις 25 Ιουνίου.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Γιάννης Πετράκης, ενώ άπαντες περιμένουν με... ανυπομονησία την άφιξη στα Γιάννινα του Γ. Χρηστοβασίλη για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ

Για το «τρίποντο» στο Γαρδίκι η Ανατολή

• Μπορεί να «σκόνταψε» στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου κόντρα στο Φλαμούλι η Ανατολή, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να καταθέσει εύκολα τα «όπλα» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο.
Στη σημερινή λοιπόν (5 μ.μ.) αναμέτρηση στο Γαρδίκι με αντίπαλο την τοπική Δόξα, το συγκρότημα του Νίκου Γκούρα έχει αποκλειστικό στόχο το «τρίποντο» ώστε ν’ αναπτερώσει τις ελπίδες ανόδου.
Όμως και οι γηπεδούχοι μετά την Κυριακάτικη ήττα τους απ’ τη Δόξα Σιναράδων θέλουν πάση θυσία τη νίκη γιατί σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος ουσιαστικά αποχαιρετούν πολύ νωρίς το «όνειρο» της Γ’ Εθνικής.
Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Κων/νος Τσετσίλας (Γρεβενών) με βοηθούς τους Στεφούλη - Μωυσιάδη του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Ντούκα (Πρέβεζας).
Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής το Φλαμούλι υποδέχεται τους Σιναράδες, με διαιτητή τον Ρούσση (Θεσσαλίας).

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Τον Κεραυνό Θεσπρωτικού φιλοξενεί η Κρανούλα

• Η 29η αγωνιστική (προτελευταία) της Γ’ Εθνικής ή Football League 2 διεξάγεται σήμερα αφού την Κυριακή λόγω των εκλογών δεν θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.
Η Δόξα Κρανούλας σε μια αδιάφορη, βαθμολογικά, αναμέτρηση αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στην πρώτη απ’ τις δύο συνεχόμενες που έχει μέσα στην έδρα της.
Η νίκη με καλή εμφάνιση για λόγους «πρεστίζ» είναι το μοναδικό κίνητρο για τους παίκτες του Ανέστη Ζώη, απέναντι σ’ έναν αδύναμο θεωρητικά αντίπαλο.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Πασχάλης Μπαϊραμίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Τζιουβάρα - Ιωαννίδη του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Γιαπράκη (Φλώρινας).
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής έχει ως εξής (5 μ.μ.): Πυρσός Γρεβ. - Οδυσσέας Κορδ. (Σέζος), Καστοριά - Δόξα Πεντ. (Τίκας), Τηλυκράτης Λ. - Πρέβεζα 0-3 α.α, Όλυμπος Κερκ. - Κοζάνη (Τσιάκος), Καμπανιακός - Κάστωρ (Μελτζανίδης), Εθνικός Φιλ. - Οικονόμος Τσαρ. (Μουχλιανίτης), Λάρισα - Θεσπρωτός (Παλιούρας).

ΒΟΛΛΕΫ

ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ ΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

• Το τριήμερο 16 - 18 Μαΐου η ακριτική πόλη της Κόνιτσας θα κινείται στους ρυθμούς του FINAL 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.
Η ημιτελική φάση της προηγούμενης εβδομάδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι η Κόνιτσα πήρε το χρίσμα ν’ αναλάβει την διεξαγωγή και του FINAL 4.
Την Παρασκευή λοιπόν έχουν οριστεί οι δύο ημιτελικοί μεταξύ ΑΓΣΙ - Ολυμπιακού (5 μ.μ.) και Πανελληνίου - Ηρακλή (7 μ.μ.) και την Κυριακή ακολουθούν οι τελικοί με τον «μικρό» πρώτα στη 1 μ.μ. και τον «μεγάλο» στη συνέχεια, στις 3 μ.μ.

Στο Run Greece συμμετείχαν αθλητές της Φ.Ε.Ι. Ιωαννίνων

• Αθλητές, αθλήτριες και προπονητές της Φ.Ε. Ιωαννίνων έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση του Run Greece στα Γιάννενα, τα έσοδα της οποίας ενίσχυσαν το  κοινωνικό έργο της «Μέριμνας». Όλοι τους τερμάτισαν και μάλιστα οι χρόνοι τους ήταν εξαιρετικοί, δεδομένου ότι οι περισσότεροι για πρώτη φορά συμμετείχαν σε παρόμοια διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, στα αγόρια ο Αλέξανδρος Παπασπύρου τερμάτισε 17oς στην γενική κατάταξη μεταξύ 1143 συμμετεχόντων με χρόνο περίπου 20 λεπτά. Από κοντά και οι υπόλοιποι αθλητές της Φ.Ε.Ι. Ιωάννου Γεώργιος, Σιάμπαλης Λάμπρος και Καλογήρου Ευάγγελος.
Στα κορίτσια η Χάϊντι Βώττη τερμάτισε 27η στην γενική κατάταξη με χρόνο  27 λεπτά περίπου και ακολούθησαν η Αργυρώ Αυγερινού, η Αθηνά Μάστορα και  οι  Μαριάνθη Τάσση και Ιωάννα Κόντου που τερμάτισαν ταυτοχρόνως. Ακολούθησε ο προπονητής τους Δημήτρης Καλογήρου, που κατετάγη πέμπτος στην ηλικιακή  του κατηγορία.