Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

on .

Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΘΟΔ. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: Μπορώ να

βοηθήσω στο κομμάτι που γνωρίζω

Συνεχίζονται οι περιοδείες υποψ. ευρωβουλευτών στα Γιάννενα

• Την πόλη όπου έχει πολλούς φίλους – και ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια Χήτου για την επιχείρηση της οποίας συμμετείχε σε εμπορικό διαφημιστικό -  επισκέφτηκε χθες  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θοδωρής Ζαγοράκης στο πλαίσιο περιοδείας του, εν όψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.
Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ο Θοδωρής Ζαγοράκης  έδωσε το στίγμα της δικής του προσπάθειας στο ευρωκοινοβούλιο, εφόσον εκλεγεί και δήλωσε «βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις και το θεώρησα πρόκληση να συμμετάσχω στις εκλογές, για να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε τη χώρα από την κρίση. Μπορώ να βοηθήσω στο κομμάτι που γνωρίζω, όπως στον  αθλητισμό στον πολιτισμό και στον αθλητικό τουρισμό, όπου υπάρχει πεδίο δράσης», είπε και χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του Πρωθυπουργού να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Απαντώντας στην ερώτηση γιατί με τη Ν.Δ., σημείωσε πως «βλέπω ότι έχει πλάνο και ουσία αυτό που πάει να γίνει. Υπάρχει πρόγραμμα και αποδίδει».
***
• Στο μεταξύ, πυκνώνουν οι επισκέψεις υποψήφιων ευρωβουλευτών στην Ήπειρο.
Χθες εκτός από τον Θ. Ζαγοράκη, βρέθηκαν ακόμη στα Γιάννενα οι υποψ. ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος και Γρηγ. Ζαφειρόπουλος, οι οποίοι παραχώρησαν συνεντεύξεις σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.
Σήμερα θα βρεθεί στα Γιάννενα και ο υποψ. ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημοσθ. Δαβέττας, ο οποίος θα μιλήσει στο Grand Serai στις 7.30 μ.μ.
ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ