Οι Ηπειρώτες με τον Λευτ. Δημητρίου θα έχουν παρουσία στην Ευρωβουλή!

on .

Τον αποθέωσαν στην κεντρική του εκδήλωση στην Αθήνα

Οι Ηπειρώτες με τον Λευτ. Δημητρίου θα έχουν παρουσία στην Ευρωβουλή!

Κ. Χατζηδάκης, Ν. Δένδιας, Αντ. Μπέζας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια…

• Σε απόλυτο κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, σε κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε προχθές η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Ηπειρωτικής καταγωγής υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Λευτέρη Δημητρίου.
Την συγκέντρωση χαιρέτισαν οι Υπουργοί, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και Δημόσιας Τάξης Νικόλαος Δένδιας, καθώς και ο Ηπειρώτης Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στο ήθος, το έργο και τον πατριωτισμό του Λευτ. Δημητρίου.
Η παρουσία τους έδειξε ξεκάθαρα τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης στην πραγμάτωση του οράματος όλων των Ηπειρωτών να ακουστεί δυνατά η φωνή τους!
Παρόντες ήταν επίσης βουλευτές, στελέχη υπουργείων, εκπρόσωποι πολλών συλλογικών φορέων Ηπειρωτών και Βορειοηπειρωτών…
Όλοι οι ομιλητές έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας και δεσμεύτηκαν όλα τα θεσμικά όργανα των απανταχού Ηπειρωτών να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Λευτέρη Δημητρίου.
Ο κ. Δημητρίου τόνισε πως το μήνυμα της ενότητας θα πρέπει να φτάσει σε κάθε Ηπειρώτη, προκειμένου να αξιοποιηθεί στο μέγιστο η εξαιρετική αυτή δυνατότητα φωνής και δύναμης που δίνεται για να έχει και η εύανδρος Ήπειρος φωνή μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.