Συνεχίστηκαν και χθες οι δοκιμές νέων από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

on .

AΘΛHTIKA

Συνεχίστηκαν και χθες οι δοκιμές νέων από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

• Επαναληπτικά δοκιμαστικά τεστ σε ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1998-99 πραγματοποιήθηκαν  χθες  στο ΠΕΑΚΙ, υπό την επίβλεψη των προπονητών των ομάδων υποδομής Γιάννη Τάτση, Χρήστου Αγγέλη και των συνεργατών του προπονητή  Γιάννη Πετράκη, Γιώργου Γεωργουλόπουλου, και Χρήστου Τσελιόπουλου (στους τερματοφύλακες).
Στην πλειοψηφία τους οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές ήταν από ομάδες εκτός του Ν. Ιωαννίνων.  Χθες πραγματοποιήθηκε επίσης συμβούλιο, των διοικητικών παραγόντων των τμημάτων υποδομής όπου παραδόθηκε στον υπεύθυνο υποδομών κ. Παπαγεωργίου, από τους προπονητές Γιάννη Τάτση και Γιώργο Λαδιά, έκθεση αξιολόγησης, που αφορά τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ17, Κ20, όπως επίσης και φάκελος παρατηρήσεων σχετικά με την διοικητική λειτουργία των τμημάτων, από τους γενικούς αρχηγούς Γιαννη Δεβελέγκα και Λευτέρη Ντούσκο.
Ο κ.  Παπαγεωργίου θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κο Χριστοβασίλη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα πεπραγμένα της φετινής αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων και να καθορίσουν το διοικητικό πλάνο οργάνωσης των τμημάτων Κ15. Κ17, Κ20, για την νέα σεζόν.