Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

on .

Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Στα Γιάννενα βρέθηκε και ο υποψ. ευρωβουλευτής Αναστ. Δημοσχάκης

Αισιόδοξος για την πρωτιά της Ν.Δ.

• Αισιόδοξος για την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές δήλωσε από την Ανατολή, όπου βρέθηκε για να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ, Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αναστάσιος Δημοσχάκης. Εκτός από τις εκδηλώσεις στην Ανατολή επισκέφτηκε την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. στο Αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων και συζήτησε μαζί τους τις δυνατότητες και τις ανάγκες στη δημόσια ασφάλεια.
Στο επίκεντρο η ασφάλεια
Ο κ. Δημοσχάκης κατεβαίνει στις εκλογές με «όπλο» του τη γνώση και την εμπειρία πάνω σε θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης, ζητήματα κρίσιμα τόσο για την Ελλάδα όσο και για τα περισσότερα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Σκοπός μου να εκπροσωπήσω τη χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για την ασφάλεια της χώρας και όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορώ να έχω λόγο, γνωρίζω καλά τα ζητήματα, διότι το Αρχηγείο της Αστυνομίας είναι ένα μικρό Υπουργείο Εξωτερικών και μέσα από εκεί ξεκινάει η συνεργασία με τα όργανα της ΕΕ για όλα τα θέματα».
ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

Περιοδείες  Ντ. Σιάκαρη σε χωριά του Νομού
• Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς – Προοδευτικής Συνεργασίας Ντίνος Σιάκαρης περιόδευσε σε Χρυσοβίτσα, Μέτσοβο. Αγ. Παρασκευή, Κόνιτσα, Κάτω Πεδινά και Τσεπέλοβο και συνομίλησε με τους κατοίκους ενόψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Εκδήλωση από «Το Ποτάμι» αύριο (7 μ.μ.) στο «Olympic»
• Ανοιχτή εκδήλωση στα Γιάννενα θα πραγματοποιήσουν «Το Ποτάμι» και η τοπική ομάδα εθελοντών αύριο, Τετάρτη, ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Olympic». Καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Παντελής Αβραμίδης και Δημήτρης Δήμος.

Ομιλία Δημοσθ. Δαββέτα αύριο στο «Grand Serai»
• Αύριο, Τετάρτη, ώρα 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Grand Serai» (αίθουσα «Λόρδος Βύρων»), θα μιλήσει, ο Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης και υποψ. Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημοσθένης Δαββέτας, με θέμα «Ο πολιτισμός στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής - Η πολιτιστική αναβάθμιση των Ιωαννίνων». Η είσοδος είναι ελεύθερη.