«Χρέος μας να εκλέξουμε εκείνους που πιστεύουν στην ενωμένη Ευρώπη…»

on .

Κατηγορηματικός ο Στ. Καλογιάννης

«Χρέος μας να εκλέξουμε εκείνους που πιστεύουν στην ενωμένη Ευρώπη…»

• Στις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού που έγιναν την Κυριακή στην Ανατολή, παρευρέθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους για τις προσεχείς εκλογές της Αυτοδιοίκησης και για τις ευρωεκλογές. Παράλληλα συναντήθηκε με τον επίτιμο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
«Οι προσεχείς ευρωεκλογές είναι σημαντικές για τη χώρα μας. Θα εκλέξουμε για πρώτη φορά με σταυρό προτίμησης του ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο, αποτελούμενο από στελέχη που πιστεύουν στην Ενωμένη Ευρώπη, ως βασικό πόλο ανάπτυξης και πολιτικής σταθερότητας, σε παγκόσμιο επίπεδο που επιζητούν την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Καλογιάννης. Ο Γιαννιώτης βουλευτής κατέληξε σημειώνοντας πως «πρέπει όλοι οι Έλληνες πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να εκλέξουν τους καλύτερους από εκείνους που πιστεύουν στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα».