Εντυπωσίασαν και πάλι οι μαθητές του Γυμνασίου Περάματος

on .

Με «το παραμύθι χωρίς όνομα»…

Εντυπωσίασαν και πάλι οι μαθητές του Γυμνασίου Περάματος

• Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση απόλαυσαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» στη Ζ.Π. Ακαδημία, το βράδυ της  περασμένης Παρασκευής, όπου η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Περάματος ανέβασε το έργο «Το παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα σε διασκευή του Ι. Καμπανέλλη.
Μετά από μια επίπονη προσπάθεια των μαθητών και της ομάδας των καθηγητών που ξεκίνησε από την αρχή της σχολικής χρονιάς, το Γυμνάσιο Περάματος έδωσε για άλλη μια φορά το πολιτιστικό παρών στα δρώμενα της πόλης με ένα θεατρικό έργο επίκαιρο όσο ποτέ όπου οι μικροί ηθοποιοί απέδωσαν εξαιρετικά τους ρόλους τους, αποσπώντας δίκαια το θερμό  χειροκρότημα των θεατών που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.
Ωστόσο πέρα από τα συγχαρητήρια σε καθηγητές και μαθητές, γονείς μαθητών έφυγαν με το παράπονο, για την παντελή απουσία από την εκδήλωση των υπευθύνων της Εκπαίδευσης. Όχι  βέβαια ότι θα άλλαζε κάτι σχετικά με την παράσταση, αλλά εκείνο που μετράει είναι η ηθική επιβράβευση των συντελεστών της παράστασης και φυσικά των συναδέλφων τους εκπαιδευτικών.