Ισόβια στον δολοφόνο της 20χρονης από την Παραμυθιά

on .

Ισόβια στον δολοφόνο της 20χρονης από την Παραμυθιά

• Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό της Κέρκυρας ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας που έγινε πριν από ένα περίπου χρόνου στην πλατεία των Φιλιατών. Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 26χρονο κτηνοτρόφο που σκότωσε την 20χρονη, με τριανταπέντε μαχαιριές.

Συνελήφθη με λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα


• Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 623 πακέτων λαθραίων τσιγάρων, προέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που διενεργεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.
Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε., διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε κρυμμένα στο ντεπόζιτο του εν λόγω οχήματος 623 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, για τα οποία δε διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης και τα οποία σκόπευε να μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Δυο Ρομά διέρρηξαν εξοχική κατοικία στο Πυρί Θεσπρωτίας

• Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, περίπτωση διάρρηξης εξοχικής κατοικίας, που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Πυρί Θεσπρωτίας.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, ένας 34χρονος και ένας 21χρονος Ρομά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για  κλοπή.
Αναλυτικότερα, οι δυο δράστες διέρρηξαν εξοχική κατοικία στο Πυρί Θεσπρωτίας και αφαίρεσαν δύο ποδήλατα και δύο ηλεκτρικές συσκευές. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πωλούσε προϊόντα παρεμπορίου στην παραλία της Πρέβεζας

• Στην παραλία Πρέβεζας, αστυνομικοί  του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 40χρονο ημεδαπό, να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση διάφορα προϊόντα παραεμπορίου (καρέκλες, τραπέζια, γλάστρες και οπωροκηπευτικά).   Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ενώ σε βάρος του 40χρονου βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο.