«Αγκαλιά» με την κάνναβη κοιμόταν στο δωμάτιό του!

on .

Συνελήφθη 21χρονος Γιαννιώτης…

«Αγκαλιά» με την κάνναβη κοιμόταν στο δωμάτιό του!

Αλβανός επιχείρησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που σκότωσε δυο σκύλους

• Πολύ εφευρετικός αποδείχτηκε ένας 21χρονος στα Γιάννενα, ο οποίος για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, αποφάσισε να καλλιεργήσει κάνναβη, όχι στον κήπο του σπιτιού του, αλλά μέσα στο υπνοδωμάτιό του!
Όταν όμως οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, προφανώς γιατί κάτι ύποπτο αντιλήφθησαν στο νεαρό, εντόπισαν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπνοδωμάτιό του, μέσα στον οποίο καλλιεργούσε δύο φυτά κάνναβης, υπό ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες (υγρασίας – φωτισμού - θερμότητας).
Ο εξοπλισμός για την παραγωγή υδροπονικής καλλιέργειας και τα φυτά της κάνναβης κατασχέθηκαν και ο νεαρός συνελήφθη.
• Για κάνναβη συνελήφθη στα Γιάννενα κι ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν 32,7 γραμμάρια κάνναβης.  

Προσπάθησε να τους δωροδοκήσει!
Μια άλλη υπόθεση στο Αστυνομικό Δελτίο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με την σύλληψη ενός 24χρονου Αλβανού, ο οποίος όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην Αγιά Πρέβεζας γιατί στερούνταν  νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, όταν μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάργας,  προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος, προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς, αντί 270 ευρώ.
Ακόμη, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, λόγω προγενέστερης διοικητικής απέλασης.

Αστυνομικός θανάτωσε σκύλους
Σε μια άλλη περίπτωση, συνελήφθη 42χρονος αστυνομικός από συναδέλφους του στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, κατηγορούμενος για θανάτωση δυο σκύλων με φόλα και απειλή κατά του ιδιοκτήτη τους, ο οποίος και κατήγγειλε το περιστατικό.
Βάσει της καταγγελίας 46χρονου Αλβανού, ο αστυνομικός δηλητηρίασε με φόλα μέσα στον κήπο του στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας τα δύο τσοπανόσκυλά του και στη συνέχεια τον απείλησε.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος όρισε δικάσιμο για την Δευτέρα. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 42χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.