Yποψ. ευρωβουλευτές καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές

on .

Συνεχίζονται οι περιοδείες στην Ήπειρο

Yποψ. ευρωβουλευτές καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές

Στα Γιάννενα σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης

• Την ανάγκη ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των Ευρωεκλογών και να ψηφίσει τους 21 εκπροσώπους του στο Ευρωκοινοβούλιο για τα επόμενα 5 χρόνια εξήρε ο Κωστής Μουσουρούλης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός, ο οποίος βρέθηκε στα Γιάννενα.
«Ο λαός μας έχει και ικανότητες και αρετές και πρέπει να διαφυλάξουμε την πορεία που έχουμε χαράξει αυτά τα χρόνια», είπε, μεταξύ άλλων. Ζήτησε δε, να στηριχθούν οι προσπάθειες της Ν.Δ., ενώ σημείωσε πως τα επόμενα 5 χρόνια η Ευρώπη θα συζητά μόνο για ανάπτυξη.
Τον κ. Μουσουρούλη υποδέχθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης και τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, στα γραφεία της οποίας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα τοπικά μέσα, αλλά και τους φοιτητές της ΔΑΠ, τους οποίους συνεχάρη για τη νίκη της παράταξης στις φοιτητικές εκλογές. Θερμή υποδοχή του επιφύλαξαν λίγο αργότερα φίλοι και πολίτες των Ιωαννίνων που βρέθηκαν στο χώρο της «Φρόντζου Πολιτείας» για να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

Έρχεται η Ρ. Κράτσα
Η Ήπειρος είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της Ρόδης Κράτσα. Η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012 και η μόνη, από τους εν ενεργεία ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εκ νέου υποψήφια στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, θα επισκεφτεί μεθαύριο Δευτέρα τα Γιάννενα. Η ευρωβουλευτής θα έχει επαφές με τις τοπικές αρχές και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και θα ανταλλάξει απόψεις με τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους πολίτες  για την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ.  Στις 8:30 μ.μ. θα συμμετάσχει σε φιλική συζήτηση με θέμα «Η Ευρώπη που θέλουμε και οι ευρωεκλογές του Μαΐου» στο ξενοδοχείο «Grand Serai».
Στα Γιάννενα θα βρεθεί μεθαύριο Δευτέρα και ο υποψ. ευρωβουλευτής της Ν.Δ., γνωστός καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Άλλοι υποψ. ευρωβουλευτές
• «Η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από την αξιοποίηση των κοιτασμάτων» εκτίμησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Αβραάμ Ζεληλίδης, ο οποίος περιοδεύει στα Γιάννενα. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «δυο χρόνια ήταν σε ομηρία τα Γιάννενα για τα πετρέλαια. Η Ευρωβουλή θα μας δώσει τη δυνατότητα να παλέψουμε για την Ελλάδα. Στόχος μας να προτάξουμε την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων».
• «Είναι τιμή μου που είμαι Γιαννιώτης. Μπορώ να συνεισφέρω στον τόπο και στα θέματα της Ευρώπης». Αυτό ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τις «Γέφυρες», Πέτρος Λεύκοβιτς μιλώντας στην Βίλιαν Στασινού. Ο κ. Λεύκοβιτς αποτελεί έναν ακόμη Ηπειρώτη που συμμετέχει στις Ευρωεκλογές και με την υποψηφιότητά του και δη την εκλογή του, θέλει να προωθήσει τα θέματα της χώρας, αλλά και της Ηπείρου στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, που είναι οι Βρυξέλλες.

Στα Γιάννενα σήμερα ο Γ. Καρατζαφέρης
«Όλα μας τα στελέχη μπορούν να είναι υποψήφια στις τοπικές εκλογές όπου θέλουν εκτός από τα άκρα». Αυτό ανέφερε, μιλώντας στη Βίλιαν Στασινού ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή την συμμετοχή του Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννη Παπαγιάννη στο ψηφοδέλτιο του Θωμά Μπέγκα στο Δήμο Ιωαννιτών. Ο κ. Καρατζαφέρης θα βρίσκεται σήμερα στα Γιάννενα, όπου και θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Grand Serai στις 7 μ.μ.

Ο Θόδ. Σκυλακάκης
«Μάταια εκβιάζουν με εκλογές. Αν χάσουν, το πιθανότερο είναι ο μεν κ. Βενιζέλος να φύγει, η δε κυβέρνηση να αναγκαστεί να αλλάξει πολιτική και να σταματήσει την εξοντωτική υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης», δήλωσε ο Πρόεδρος της «Δράσης» Θόδωρος Σκυλακάκης από τα Γιάννενα όπου περιοδεύει.
ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ