AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

Γ’ Εθνική

ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ Η ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

• Μετά τον «μαθηματικό» υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα, η Δόξα Κρανούλας στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν στοχεύει σε αντίστοιχες επιτυχίες για ν’ αφήσει με τις καλύτερες δυνατές «εικόνες» το πρωτάθλημα της Football League 2 μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας.
Στον αυριανό (5 μ.μ.) αγώνα της Πρέβεζας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, οι «πορτοκαλί» θέλουν τη νίκη γοήτρου η οποία ταυτόχρονα θα βελτιώσει κάπως τη βαθμολογική τους θέση.
Πάντως το ντόπιο συγκρότημα είναι στο «περίμενε» αφού για την ώρα παίζουν αρκετά «δυνατά» σενάρια περί αναδιάρθρωσης των Κατηγοριών και τίποτα δεν πρέπει ν’ αποκλείεται.
Την αυριανή συνάντηση θα διευθύνει ο Κων/νος Διώτης (Αιτωλ/νίας) με βοηθούς τους Τσίκνα - Καλαμπόκη του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Λαγό (Αχαΐας).
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής είναι (αύριο, 5 μ.μ.): Κεραυνός Θεσπ. - Πυρσός Γρεβ. (Τόμπρας), Δόξα Πεντ. - Οδυσσέας Κορδ. (Κιοτζένης), Κοζάνη - Καστοριά (Φωτιάδης), Κάστωρ - Τηλυκράτης Λ. 3-0 α.α., Οικονόμος Τσαρ. - Όλυμπος Κερκ. (Χανίδης), Θεσπρωτός - Καμπανιακός (Αγγελακόπουλος), Λάρισα - Εθνικός Φιλ. (Τσακαλίδης).

Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ

Ξεκινάει τη «μάχη της

ανόδου» η Ανατολή

• Αύριο μπαίνει στον «χορό» για την άνοδο στη Γ’ Εθνική η Ανατολή με την έναρξη του «μίνι» Πρωταθλήματος των Πρωταθλητριών ΕΠΣ Ηπείρου, Τρικάλων, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας.
Με τον Νίκο Γκούρα νέο τεχνικό ηγέτη μετά την παραίτητη του Χρήστου Αντωνίου, οι «Πόντιοι» υποδέχονται στις 5 μ.μ. το Φλαμούλι με μοναδική επιδίωξη την κατάκτηση των τριών βαθμών οι οποίοι θα δώσουν σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει το ντόπιο συγκρότημα, η ψυχολογία βρίσκεται σε ανεβασμένα επίπεδα και αρκετός κόσμος αναμένεται στο Δημοτικό στάδιο Ανατολής για να στηρίξει τις προσπάθειες των γηπεδούχων.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου (Άρτας) με βοηθούς τους Σαρλή - Γαρδικιώτη του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Σαββίδη (Κοζάνης).
Στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου αναμετρώνται Συναράδες - Δόξα Γαρδικίου, με διαιτητή τον Ρούσσο - Μπεκερτζή (Πρέβεζας).

Πρωτάθλημα Νέων

Φινάλε με Πανθρακικό η Κ-20 του ΠΑΣ

• Σήμερα (11 π.μ.) στο «Ζωσιμάδες) πέφτει η «αυλαία» για την ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Πανθρακικό.
Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο εξ’ αναβολής παιχνίδι που είχε για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και στόχος των παικτών του Γιάννη Τάτση είναι να κλείσει η σεζόν με «χαμόγελα».
Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο κ. Ζαμπαλάς (Ηπείρου).

ΧΑΝΤΜΠΩΛ

ΜΑΤΣ «ΖΩΗΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΙ

• Την ύπαρξή του στο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας παίζει σήμερα (4 μ.μ.) στο ΕΑΝΚΙ ο ΑΟΙ στο παιχνίδι με την αδιάφορη βαθμολογικά Καλλιθέα Βέροιας.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καραμπίνα θέλει πάση θυσία τη νίκη για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό και στην προσπάθειά του αυτή χρειάζεται τη συμπαράσταση των Γιαννιωτών φιλάθλων.
Ο ΑΟΙ κυνηγήθηκε πολύ φέτος απ’ τη διαιτησία, κρατάει όμως την τύχη στα χέρια του και μακάρι όλα να κυλήσουν θετικά.

ΒΟΛΛΕΫ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΣΙ

• Η 26η και τελευταία αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας γυναικών διεξάγεται σήμερα, με τις δύο ομάδες της πόλης να έχουν διαφορετικά κίνητρα. Ο Ηρακλής στην εντός έδρας αναμέτρηση (6 μ.μ.) με αντίπαλο τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου χρειάζεται οπωσδήποτε ένα βαθμό τουλάχιστον για να εξασφαλίσει την παραμονή του.
Αντίθετα ο ήδη υποβιβασμένος ΑΓΣΙ φιλοξενείται την ίδια ώρα στον Εύοσμο απ’ τον τοπικό Αίαντα, με σκοπό μια καλή εμφάνιση κυρίως για τις εντυπώσεις.

Ένταση ενόψει εκλογών στην ΕΠΣΗΠ

Επτά στους 11 συμβούλους κατά του Βασίλη Μάντζιου!

• Κλίμα πόλωσης και έντασης άρχισε να διαμορφώνεται για τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, οι οποίες ορίστηκαν για την 1η Ιουνίου στο ξενοδοχείο Du Lac.
Με κοινή τους ανακοίνωση επτά από τους έντεκα συμβούλους της σημερινής διοίκησης καταφέρονται κατά του νυν προέδρου Βασίλη Μάντζιου, τον οποίο κατηγορούν ότι έχασε την ψυχραιμία του και ότι καταφεύγει σε ψεύδη σχετικά με τις διαδικασίες που αφορούν τις εκλογές. Ανάμεσα στους «επτά» είναι και ο κ. Κώστας Βρακάς, ο οποίος έχει εκδηλώσει την πρόθεση να διεκδικήσει την Προεδρία της Ένωσης. Οι υπόλοιποι έξι είναι οι: Λάζαρος Κιτσάκης, Στέφανος Μιχάλης, Βασίλης Ευθυμίου, Παναγιώτης Γκόλιας, Κώστας Αυδής και Ανδρέας Ευαγγέλου.
Αργά χθες βράδυ ανακοίνωση για τις εκλογές εξέδωσε και η κίνηση ΕΝΚΕΠ, επιτίθεται κατά του Κ. Βρακά  υποστηρίζοντας ότι σκέπτεται πονηρά…