Για τον καρκίνο ενημερώθηκαν οι γυναίκες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων

on .

Από το τοπικό παράρτημα της Αντικαρκινικής

Για τον καρκίνο ενημερώθηκαν οι γυναίκες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων

Συνεχίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης του πληθυσμού η Ν. Αγνάντη

• Ακούραστη και με στόχο την ενημέρωση όλου του πληθυσμού για τον καρκίνο, η Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Νίκη Αγνάντη συνεχίζει να οργανώνει σε συνεργασία με διακεκριμένους επιστήμονες, ενημερωτικές εκδηλώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα διαλόγου, πάνω στα σημαντικά ιατρικά θέματα, για τα οποία το κοινό εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον.
Για τις παθήσεις του μαστού και τη σημασία της πρώιμης διάγνωσης στην θεραπεία του καρκίνου  ενημερώθηκαν οι γυναίκες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων, μετά από πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Σχολείου στην οποία ανταποκρίθηκε το παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Εξειδικευμένοι επιστήμονες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρίες, ενώ διανεμήθηκε και ενημερωτικό υλικό. Για μια εκδήλωση με ιδιαίτερη σημασία μίλησαν η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Νίκη Αγνάντη και η Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων Καίτη Σεντελέ.
Πάντα πρόθυμη σε καλέσματα συνεργασίας και ενημέρωσης η κ. Νίκη Αγνάντη ανταποκρίνεται και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να  πράττει το καθήκον της ενημέρωσης, με σκοπό την πρόληψη του κοινού.
Β. Στ.