Γυαλιά - καρφιά χθες σε ουζερί στο κέντρο της πόλης

on .

Γυαλιά - καρφιά χθες σε ουζερί στο κέντρο της πόλης

Ενόχλησε κάποιους η παρουσία του υποψ. Περιφερειάρχη

της «Ελληνικής Αυγής»

• Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι στην Αστυνομία Ιωαννίνων, όταν ειδοποιήθηκε για θερμό επεισόδιο σε καφέ στο κέντρο των Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής Κωνσταντίνος Αναγνώστου.
Το «θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, όταν μια ομάδα ατόμων κινήθηκε προς το καφέ – ουζερί στην αρχή της οδού Ναπολέοντος Ζέρβα. Γνωρίζοντας προφανώς την παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη, πέταξαν αυγά και γιαούρτια για να υπάρξει ανταπάντηση με ποτήρια, τασάκια, αλλά και σκαμπό που εκσφενδονίζονταν στη συνέχεια εκατέρωθεν.
Πριν προλάβει να φτάσει η Αστυνομία το επεισόδιο έληξε με μικροτραυματισμούς και περιορισμένες ζημιές, για να ακολουθήσει μεγάλη επιχείρηση στους γύρω δρόμους για τον εντοπισμό των νεαρών που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν προσαγωγές αρκετών ατόμων και μία σύλληψη, ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο μετέβη και ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση.
Β. Στ.