AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

• Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Γιάννης Πετράκης για να ξεκουραστούν, σήμερα υπάρχει επιστροφή στις «επάλξεις».
Εκτός από λόγους χαλάρωσης ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ήθελε να δώσει τις απαραίτητες «ανάσες» και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Οι Ντάσιος, Ακόστα, Κίτσου, Καμπέρης, Νάκος και Ιωάννου ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και ακολουθούν θεραπεία για να συμπεριληφθούν όσο το δυνατόν συντομότερα στο «παρουσιολόγιο».
Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις του ντόπιου συγκροτήματος θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Μαΐου και μετά οι παίκτες θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σκόραρε ο Κρητικός με την Εθνική Νέων

• Ο Τάσος Κρητικός πέτυχε με εκπληκτικό σουτ στο 38’ το μοναδικό τέρμα στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Κύπρου.
Ο άσσος του ΠΑΣ αγωνίστηκε για 70 λεπτά και μετά αντικαταστάθηκε απ’ τον Γιούκαρη.
Πολλές ομάδες έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον νεαρό επιθετικό και δεν αποκλείεται σύντομα να φθάσουν επίσημες προτάσεις στην διοίκηση των «κυανόλευκων».
Το τι θα γίνει βέβαια από κει και μετά εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τις προθέσεις του Γ. Χριστοβασίλη.

«Μύλος» στην ΕΠΣΗΠ
• Η κόντρα του Προέδρου της ΕΠΣΗΠ Βασίλη Μάντζιου με το «αντίπαλον δέος» της παράταξης Κώστα Βρακά ενόψει των προσεχών εκλογών της 1ης Ιουνίου, παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μετά τις πληροφορίες που θέλουν τον πρώτο να μην δέχεται να υπογράψει τη σχετική προκήρυξη, κάτι που αν συμβεί θα προκαλέσει «χάος» στην όλη διαδικασία.
Μέσω δηλώσεών του ο κ. Μάντζιος στο passports.gr εγκαλεί την παράταξη Βρακά να επανέλθει στη νομιμότητα, αφού όπως υποστηρίζει χρησιμοποιούνται «δόλιοι» τρόποι για να κερδίσει την εύνοια των σωματείων της περιοχής, ώστε ν’ ανέλθει στην εξουσία της ΕΠΣΗΠ.
Αναμένεται λοιπόν με αγωνία η απάντηση της... αντιπολίτευσης...

Αυτό το Σαββατοκύριακο

Πανελλήνιο τουρνουά πινγκ – πονγκ στο Μέτσοβο

• Για 2η  χρονιά θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (10/11 Μαΐου) στο Μέτσοβο μια σημαντική αθλητική διοργάνωση για την περιοχή μας,  το Πανελλήνιο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 121 και για τις 2 κατηγορίες. Ο αριθμός  των αθλητών είναι εξαιρετικά ικανοποιητικός (για 2 κατηγορίες) και ο συναγωνισμός προβλέπεται σε υψηλό επίπεδο. Το πρόγραμμα των αγώνων (θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο) έχει ως εξής:
2 Αύριο Σάββατο: 9 π.μ. έως 6 μ.μ.  
2 Μεθαύριο Κυριακή 9.30 π.μ. έως 3 μ.μ.

ΒΟΛΛΕΫ

Αγώνες στην Κόνιτσα του Πανελ. Πρωταθλήματος

• Σήμερα, Παρασκευή, αύριο, Σάββατο και την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί στην Κόνιτσα η ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Βόλεϊ. Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Δήμο Κόνιτσας. Ο Α.Γ.Σ.Ι. θα παίξει σήμεΡα, ώρα 8 μ.μ. με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αύριο, ώρα 7 μ.μ. με την Ε.Α. Πατρών και την Κυριακή, ώρα 2 μ.μ. με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.