Δυο νεκροί και επτά τραυματίες σε τρία τροχαία που έγιναν στην Ήπειρο

on .

Χθες σε Άγ. Γεώργιο και Λούρο, την Κυριακή στην Εγνατία

Δυο νεκροί και επτά τραυματίες σε

τρία τροχαία που έγιναν στην Ήπειρο

68χρονος σκοτώθηκε σε μετωπική με φορτηγό, 16χρονος με μοτοσικλέτα σε Σήραγγα

• Μακρύς ήταν ο κατάλογος των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Ηπείρου τα τελευταία 24ωρα.
Εκτός από τον 16χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στην άσφαλτο, τραγικό θάνατο βρήκε ένας 68χρονος σε τροχαίο χθες το πρωί στο 48ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αντιρρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Πρέβεζας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 68χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα ο 68χρονος οδηγός και σοβαρά η 59χρονη επιβάτιδα του ίδιου οχήματος. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το  Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
Μοιραία βόλτα
Θλίψη και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε ο θάνατος ενός 16χρονου από την Ηγουμενίτσα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο που έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα μέσα στη Σήραγγα Μεσοβουνίου.
Το άτυχο παιδί επέβαινε σε μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 18χρονος φίλος του. Οι δύο νέοι είχαν βγει για βόλτα με τη μηχανή το βράδυ του Σαββάτου, όμως δεν γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους, αφού η νυχτερινή διασκέδαση είχε τραγική κατάληξη.
Λίγα λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα η μοτοσικλέτα, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα, μπαίνοντας στη Σήραγγα Μεσοβουνίου ξέφυγε της πορείας της, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανατράπηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσα να βρει τραγικό θάνατο ο 16χρονος και να τραυματιστεί σοβαρά ο 18χρονος οδηγός.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.  Εκείνο που κυρίως εξετάζεται είναι η ταχύτητα με την οποία κινούνταν η μηχανή την στιγμή που έγινε το μοιραίο συμβάν.
Είχαν Άγιο!
Στο μεταξύ Άγιο είχαν χθες το μεσημέρι στον Λούρο Πρέβεζας πέντε άτομα, όταν τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συγκρούστηκαν. Ένα Ι.Χ. ρυμουλκό που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ένας 35χρονος ημεδαπός, επιβάτης του δεύτερου οχήματος και ελαφρά ο 45χρονος οδηγός καθώς και τρεις γυναίκες, ηλικίας 38, 19 και 76 ετών, που επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.