Αυτοδιοικητικά

on .

Αυτοδιοικητικά

Το πρόγραμμά του παρουσιάζει σήμερα ο Χρυσόστομος Βούζας

• Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας Χρυσόστομος Βούζας σήμερα Τρίτη στη 1 το μεσημέρι θα παρουσιάσει το «Πρόγραμμα Αρχών και θέσεων» καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ψηφοδελτίου  της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Δήμου Ζίτσας που θα πάρουν μέρος στις επικείμενες εκλογές, στα γραφεία της παράταξης στην Ελεούσα, Πολυτεχνείου 1.

Ο Μιχ. Πλιάκος παρουσιάζει αύριο το ψηφοδέλτιό του

• Αύριο Τετάρτη και ώρα 8:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Αριστογεύσεις», Λεωφόρος Ελευθερίας 62 στην Ελεούσα  (έναντι του εκλογικού κέντρου), ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας  Μιχάλης Πλίακος θα παρουσιάσει το σύνολο του ψηφοδελτίου καθώς και τις βασικές προγραμματικές θέσεις  της «Έντιμης Πολιτείας» για το Δήμο Ζίτσας.

Επισκέψεις Β. Γαρδίκου σε τοπικές κοινότητες

• Τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Μολλοσών, Εκάλης, και Πασσαρώνος επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψ. Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος με κλιμάκιο της παράταξης «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα». Ο κ. Γαρδίκος ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξής του και, αφού αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει από την σημερινή Δημοτική Αρχή για να λυθούν προβλήματα των οικισμών, τόνισε ότι έγιναν αρκετά ωστόσο μπορεί να γίνουν περισσότερα.

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Κόνιτσα

• Η Λαϊκή Συσπείρωση διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα Τρίτη στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κόνιτσας, στην οποία θα μιλήσουν η υποψ. Περιφερειάρχης Όλυ Τσουμάνη και ο υποψ. δήμαρχος Κόνιτσας Δημ. Σδούκος.

Τις θέσεις του για το Δήμο Δωδώνης παρουσίασε ο Χρήστος Ντακαλέτσης

• Toν συνδυασμό και τις θέσεις της παράταξής του παρουσίασε ο υποψ. δήμαρχος του Δήμου Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης, το βράδυ της Παρασκευής, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου «Αλέκος», στο Κρυφοβό.
O κ. Ντακαλέτσης στην εισαγωγή της ομιλίας του αναφέρθηκε στη δομή της παράταξής του και εξήγησε ότι προήλθε από τη συνένωση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, εμπλουτισμένη με έμπειρα, καταξιωμένα, νέα και ικανά αυτοδιοικητικά στελέχη.

Συνδυασμό και έργο παρουσίασε στο Καλπάκι ο Κώστας Καψάλης

• Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα της παράταξης και αισιοδοξία ήταν το μήνυμα της προχθεσινής συνάντησης των υποψήφιων της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» Πωγωνίου. Ο υποψ. Δήμαρχος Κώστας Καψάλης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για  το έργο τους στην πιο δύσκολη περίοδο της τοπικής αυτοδιοίκησης και παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του που περιέχει πολύ «νέο αίμα» και από τις δύο άλλες παρατάξεις που εκπροσωπούνταν στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο, αλλά κυρίως νέους υποψήφιους που αναγνώρισαν στο πρόσωπο του Κ. Καψάλη τον Δήμαρχο που χρειάζεται ο τόπος. Ο υποψ. δήμαρχος ως νυν Δήμαρχος Πωγωνίου, ανέλυσε το έργο της Δημοτικής Αρχής, την δυσκολία της ενοποίησης των πρώην ΟΤΑ, τα έργα που εκτελούνται μέσα από τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα κ.α.. Χωρίς να αναφερθεί στους αντίπαλους συνδυασμούς,  ζήτησε από τους συνυποψήφιους που γέμισαν την αίθουσα να δώσουν έναν ωραίο αγώνα για ένα ενωμένο Πωγώνι.