H φοιτητική οργάνωση AIESEC σήμερα στο Πανεπ. Ιωαννίνων

on .

H φοιτητική οργάνωση AIESEC σήμερα στο Πανεπ. Ιωαννίνων

• Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης παρουσιάζουν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την AIESEC, σήμερα Τρίτη, ώρα 6 μ.μ. στην Αίθουσα ΚΥ2 του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών.
Στην εκδήλωση, στελέχη της AIESEC από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα παρουσιάσουν την οργάνωση, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στην AIESEC και θα παρουσιάσουν τα προγράμματά της, που προσφέρουν δυνατότητες εθελοντικής δράσης και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.
Η AIESEC (http://www.aiesec.gr) είναι ο μεγαλύτερος, διεθνής, μη κυβερνητικός, φοιτητικός οργανισμός στον κόσμο, με παρουσία σε 124 χώρες και 2400 Πανεπιστήμια, ενώ αριθμεί πάνω από 90.000 μέλη. Σκοπός της είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσα από τις εμπειρίες που τους προσφέρει και να τους παρέχει πολιτισμική και εργασιακή γνώση και κατανόηση ενώ συγχρόνως τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα διεθνές δίκτυο από φορείς αλλαγής που σκοπό έχουν να φέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.