ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ «Π.Λ.»

on .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ «Π.Λ.»

«Άναψε κόκκινο» και η Δ/βαθμια Επιτροπή της ΕΠΟ

«Τζίφος» και στην έφεση για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικά και αμετάκλητα χωρίς αδειοδότηση οι «κυανόλευκοι

Γράφει ο ΑΡΗΣ ΛΕΚΚΟΣ
• «Τι’χες Γιάννη, τι’χα πάντα» θα μπορούσαμε να βάλουμε τίτλο στην χθεσινή απόφαση της Δ/βαθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία απέρριψε την έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα, στερώντας του έτσι τελεσίδικα την αδειοδότηση για τη νέα χρονιά.
Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, λοιπόν, η ντόπια ΠΑΕ, έστω κι αν πέρσι... έβαλε το χεράκι της και η UEFA, δεν κατάφερε ν’ αποδείξει ότι διαθέτει τ’ απαραίτητα εχέγγυα για να της χορηγηθεί η άδεια και πλέον οι «ψίθυροι» για τους χειρισμούς της διοίκησης Χριστοβασίλη γίνονται «κραυγές» στα χείλη των Γιαννιωτών φιλάθλων.
Οι μόνες ομάδες που εισέπραξαν το «άκυρο» ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανιώνιος και ο Άρης, με τους δύο τελευταίους ουσιαστικά να μην ασχολούνται επί του θέματος.
Η Βέροια, ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης και ο Πλατανιάς πήραν κανονικά αδειοδότηση μετά τις εφέσεις που κατέθεσαν και πραγματικά απορούμε τι... ακριβώς περιέχουν στους φακέλους που παραδίδουν στην ΕΠΟ οι αρμόδιοι του ΠΑΣ.
Συνταγές μαγειρικής ή τις περιπέτειες του... Μικρού Ήρωα;
Πλέον οι «κυανόλευκοι» χάνουν τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερες από τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών, ενώ θα υπάρξει και παρακράτηση ενός ποσού περίπου του 20% απ’ το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA σαν «πέναλτι».
Δυστυχώς το κύρος του ντόπιου συγκροτήματος δέχθηκε ακόμη ένα ισχυρότατο πλήγμα και ο κόσμος περιμένει απαντήσεις.
Παρά την χθεσινή παρουσία στα γραφεία της ΕΠΟ των κ.κ. Καχριμάνη, Σοκουβέλου, Λίβα και των εκπροσώπων του λογιστικού γραφείου «Μαργιόλος - Παπαϊωάννου», επετεύχθη μια... τρύπα στο νερό κι έτσι τα ...μαντάτα ήταν ξανά δυσάρεστα. Πάλι ο... Δημητρίου μας φταίει φίλτατοι;

Θέλει Κοροβέση η ΑΕΚ;
Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα ο Νίκος Κοροβέσης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και οι «σχέσεις» που έχουν δημιουργηθεί μετά τη μεταγραφή του Κολοβέτσιου προθερμαίνουν θετικά το κλίμα.
Να δούμε λοιπόν αν θα «κατηφορίσει» και δεύτερος παίκτης των Γιαννιωτών προς τους Θρακομακεδόνες αν και για την ώρα είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Στην Εθνική Νέων ο Κρητικός
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων Θόδωρος Παχατουρίδης, κάλεσε τον Τάσο Κρητικό για τον εντός έδρας φιλικό αγώνα με την Κύπρο την Τετάρτη 7 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Τριγλίας Χαλκιδικής.