Δωρεάν παραχώρηση έκτασης για την ανέγερση επιμελητηριακού κτιρίου

on .

Δέσμευση Ν. Γκόντα:

Δωρεάν παραχώρηση έκτασης για

την ανέγερση επιμελητηριακού κτιρίου

Αυστηρά μέτρα κατά του παραεμπορίου

• Την παραχώρηση στρεμματικής έκτασης για ανέγερση επιμελητηριακού κτιρίου και για λειτουργία μονίμου εκθεσιακού χώρου άνευ ανταλλαγμάτων και μέτρα για την πάταξη του παραεμπορίου ανακοίνωσε κατά την συνάντηση που είχε  χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Νίκος Γκόντας με τις διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
«Πρόκειται για  ισχυρούς άξονες που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης η οποία σήμερα περνά δύσκολες ώρες» τονίστηκε τόσο από τον κ. Γκόντα όσο και από τους εκπροσώπους των δύο φορέων, από τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργο Νταλαμάγκα και Τιμολέοντα Γκαραμέτση και τον προέδρου και αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Δημήτρη Δημητρίου και Ιωάννη Μήτση αντίστοιχα.
Ο Ν. Γκόντας τόνισε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» θα πατάξει κάθε μορφής παραεμπορίου για να προστατευθούν οι έμποροι και οι επαγγελματίες της πόλης. Ακόμη ο πρώην Δήμαρχος, υπενθύμισε ότι οι πεζοδρομήσεις της πόλης είχαν δρομολογηθεί από τη δική του δημοτική περίοδο, προσθέτοντας ότι θα μπουν κανόνες στη λειτουργία των καταστημάτων όσον αφορά τους πεζόδρομους της πόλης.