AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

Γ’ Εθνική

ΓΙΑ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ Η ΚΡΑΝΟΥΛΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΑ

• Μπορεί οι πιθανότητες παραμονής στην Κατηγορία να χαρακτηρίζονται απειροελάχιστες για την Δόξα, όμως ο στόχος της στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου είναι ένα θετικό «φίνις» ώστε τουλάχιστον να κερδίσει τις εντυπώσεις...
Στο αυριανό (5 μ.μ.) λοιπόν εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον αδύναμο Κάστορα οι «πορτοκαλί» θα επιδιώξουν μια νίκη με πολλά γκολ, κάνοντας το πρώτο «βήμα» για την επίτευξη του «τέσσερα στα τέσσερα». Βέβαια ακόμη κι αν το καταφέρουν, πολύ δύσκολα μπορούν να ελπίζουν στο... θαύμα αφού απαιτείται... τρελός συνδυασμός πολλών αποτελεσμάτων.
Μοναδικός απόντας απ’ την αναμέτρηση θα είναι ο Γιαννούσης, ενώ επιστρέφει ο Διαμάντης. Διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Γκιάφης (Αιτ/νίας) με βοηθούς τους Κακατσίδη - Αντωνόπουλο του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Βακαλόπουλο (Θεσπρωτίας).
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής είναι (αύριο, 5 μ.μ.): Πυρσός Γρεβ. - Δόξα Πεντ. (Μπαλατσούκας), Κεραυνός Θεσπ. - Πρέβεζα (Τσιρώνης), Οδυσσέας Κορδ. - Κοζάνη (Τίκας), Καστοριά - Οικονόμος Τσαρ. (Γρατσάνης), Τηλυκράτης Λ. - Θεσπρωτός 0-3 α.α., Όλυμπος Κερκ. - Λάρισα (Στεφάνου), Καμπανιακός - Εθνικός Φιλ. (Βρέσκας).

ΒΟΛΛΕΫ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΣΙ

• Η 25η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α2 Κατηγορίας ξεκινάει σήμερα και οι δύο ομάδες της πόλης, ο Ηρακλής και ο ΑΓΣΙ θα αντιμετωπίσουν τους Ανατόλια (6 μ.μ., εκτός έδρας) και Ναύαρχο Βότση (8 μ.μ., ΕΑΝΚΙ) αντίστοιχα.
Ο Ηρακλής μετά τη νίκη του επί του Γ.Σ. Δράμας χρειάζεται ένα μόλις βαθμό στα δύο παιχνίδια που υπολείπονται για να πανηγυρίσει οριστικά την παραμονή του.
Αντίθετα για τον ΑΓΣΙ οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού ήδη έχει υποβιβαστεί.

ΧΑΝΤΜΠΩΛ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΟΙ

• Στην έδρα του πρωτοπόρου Γ.Σ. Δράμας αγωνίζεται σήμερα ο ΑΟΙ σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα αυξημένο τον δείκτη δυσκολίας. Η «εύκολη» εντός έδρας ήττα απ’ τον Ζαφειράκη Νάουσας περιέπλεξε την κατάσταση για την ομάδα του Γ. Καραμπίνα, η οποία χρειάζεται τουλάχιστον μια νίκη ακόμα για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Αν λοιπόν το σημερινό ματς θεωρείται «χαμένο» τότε στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Καλλιθέα Βέροιας στο ΕΑΝΚΙ, μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα οι Γιαννιώτες θα μπορέσουν ν’ ανανεώσουν την παρουσία τους στην Α2 και τη νέα περίοδο.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρίτος ο Θρύλος Ιωαννίνων στο Πρωτ/μα Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ

• Τελείωσε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ για το γυναικείο τμήμα του Θρύλου Ιωαννίνων B.C. καθώς στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στην Σχερία η ομάδα της Κέρκυρας αποφάσισε να μην ταξιδέψει (είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια) και έτσι ο Θρύλος κέρδισε 20-0 στα χαρτιά.
Το πρωτάθλημα βρίσκει την Γιαννιώτικη ομάδα 3η στην γενική κατάταξη κάτω από την περσινή πρωταθλήτρια Ναύπακτο και την φετινή πρωταθλήτρια Σχερία.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ» Ο ΑΓΣΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ

• Ένας αγώνας - μια κατηγορία είναι ο σημερινός (4 μ.μ.) στο ΕΑΝΚΙ για τον ΑΓΣΙ με αντίπαλο τον Αίολο Αστακού. Στην τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ το Γιαννιώτικο συγκρότημα χρειάζεται νίκη με διαφορά 15 πόντων και πάνω για να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων ο Αίολος είχε επικρατήσει 73-59 και σίγουρα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του. Μακάρι ο ΑΓΣΙ να καταφέρει να κάνει την υπέρβαση γιατί θα είναι άδικο με μια μόλις ήττα σ’ ολόκληρη τη σεζόν να χάσει την παραπάνω κατηγορία.

Στο ΕΑΝΚΙ τα Playoffs του Basket Nights 2

• Σε ρυθμούς play-offs μπαίνει το πρωτάθλημα του Basket Nights 2 που διεξάγει ο Ίανθος. Τα play – offs θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα στο ΕΑΝΚΙ, από τις 6 μ.μ. για τους μικρούς του Basket Days και από τις 8 μ.μ. για τους μεγάλους.

Αγώνες Άρσης Βαρών σήμερα στο ΕΑΝΚΙ

• Αγώνες Άρσης Βαρών θα γίνουν σήμερα, Σάββατο στο κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) και συγκεκριμένα θα διεξαχθεί η προκριματική φάση του Ε’ ομίλου των πανελλήνιων πρωταθλημάτων 2014 στις κατηγορίες ανδρών, νέων ανδρών, εφήβων, παίδων, γυναικών, νέων γυναικών, νεανίδων, κορασίδων με συμμετοχή των συλλόγων των Ιωαννίνων και της Κέρκυρας. Ώρα έναρξης 9.30 π.μ..