Στον Εισαγγελέα οδηγείται αύριο ο παιδόφιλος παιδίατρος

on .

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την δράση του…

Στον Εισαγγελέα οδηγείται

αύριο ο παιδόφιλος παιδίατρος

Κανένας Γιαννιώτης δικηγόρος δεν δέχθηκε να τον υπερασπιστεί

• Συνεχίζει να συγκλονίζει την γιαννιώτικη κοινωνία η προχθεσινή σύλληψη του αλλοδαπού παιδιάτρου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με πολλούς γονείς να είναι ανάστατοι και να ζητούν επιμόνως να δοθεί το όνομα του γιατρού στην δημοσιότητα, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα, που αφορά αθώες ψυχές. Αυτό όμως γίνεται μόνο με εντολή Εισαγγελέα.
Στο μεταξύ αύριο ο «παιδίατρος» θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί, ενώ ενδεικτικό της αποστροφής προς το πρόσωπό του, ήταν το γεγονός ότι κανένας δικηγόρος από την πόλη των Ιωαννίνων δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.  

Αρρωστημένα μυαλά…
Την ίδια ώρα οι δηλώσεις του Διευθυντή στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη για την δράση του συλληφθέντα συγκλονίζουν, καθώς απ’ ότι όλα δείχνουν πρόκειται για ένα σκοτεινό κύκλωμα αρρωστημένων μυαλών. Η έρευνα βέβαια της Αστυνομίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν το υλικό που κατασχέθηκε προέρχεται και μέσα από το ιατρείο του!  «Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει ένα παιδί να φωτογραφηθεί μέσα στο ιατρείο και το υλικό αυτό να διακινηθεί σε όλο τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 και τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο.
Όπως είπε η Δίωξη παρακολουθούσε επί έξι μήνες τον παιδίατρο στα Γιάννενα, τονίζοντας ότι  «είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος- παιδόφιλος».