ΑΘΛΗΤΙΚOΣ «Π.Λ.»

on .

ΑΘΛΗΤΙΚOΣ «Π.Λ.»

Για την αδειοδότηση της νέας σεζόν

Αύριο η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ

Ισοπαλία 1-1 χθες στη Βέροια

• Η «μεγάλη μέρα» φθάνει αύριο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η Δ/βάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ θα εκδικήσει την έφεση του ντόπιου συγκροτήματος κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία του στερεί την αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Super League 2014-15.
Εκτός του ΠΑΣ θα εξεταστούν επίσης και οι υποθέσεις των υπόλοιπων ομάδων που έκαναν έφεση.
Παρόντες μαζί με τον Γ. Χριστοβασίλη θα βρίσκονται σαν μάρτυρες οι Αλέκος Καχριμάνης και Γιώργος Σουκουβέλος, για την επίλυση του θέματος των «λειψών» αθλητικών εγκαταστάσεων.
Το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την ΠΑΕ είναι η απόδειξη της οικονομικής βιωσιμότητας, με την ελπίδα να «περάσει» απ’ την επιτροπή το έγγραφο της Τράπεζας Ηπείρου για δυνατότητα δανειοδότησης.
Η απόφαση θ’ ανακοινωθεί, εκτός απροόπτου, έως το βράδυ της ίδιας μέρας.

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό Βέροιας – ΠΑΣ Γιάννινα
Iσόπαλο 1-1 έληξε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Βέροια που έγινε στο γήπεδο της Μακεδονικής ομάδας, σε ανταπόδοση εκείνου που είχε πριν λίγες ημέρες στα Γιάννενα (1-0 υπέρ της γιαννιώτικης ομάδας). Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο σκορ στο 7’ λεπτό της συνάντησης με απευθείας φάουλ του Μπαργκάν.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ ισοφάρισε με προβολή του Ίλιτς και μετά από σέντρα του Τσάβες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει δεύτερο τέρμα, καθώς το σουτ του Λίλα προσέκρουσε το δοκάρι.
Ο Γιάννης Πετράκης δοκίμασε πολλούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο το βλέμμα του ήταν στραμμένο στους νέους, καθώς θέλει να τεστάρει κατά πόσο είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε γενικές γραμμές πάντως πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν.
Οι συνθέσεις:
Βέροια: Καντιμοίρης, Σισοκό, Ουνγιαλίδης, Αποστολόπουλος, Ντόγος, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Καλτσάς, Βεργώνης,Μπαργκάν, Μάνος.
Στην επανάληψη για την Βέροια αγωνίστηκαν και οι: Αναστασόπουλος, Ζεζίνιο, Γκονσάλες, Μπεν, Τζημογιάννης, Γεωργιάδης,  Αμαραντίδης, Μεληκιώτης, Βέρτζος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αμπάρης, Μουσκάι, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Κρητικός (30’ Ίλιτς) Τσάβες, Γιάκος, Κυβελίδης
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε με τους: Αμπάρη, (75’ Κολιοφούκα), Σονγκό, Στρούνα, Τζημόπουλο, Μπέριο, Λίλα, Αυγενικού, Ιωάννου, Βίλα, Νάκος, Ίλιτς (60’ Καμπέρη).