AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

Επιτυχημένοι οι Ορεινοί Αγώνες Λύγγου 2014

Ποιοι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων τερμάτισαν πρώτοι

• Ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή, για τρίτη συνεχή χρονιά, οι «Ορεινοί Αγώνες Λύγγου 2014», για την διοργάνωση των οποίων ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συνεργάστηκε με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λύγγου «Η Αγία Τριάδα», τον Δήμο Ζίτσας, τον Όμιλο Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων και τον Αθλητικό Σύλλογο Ιωαννίνων «Γ. Μαρκούλας».
Στους αγώνες ο Σ.Δ.Ι. συμμετείχε με 38 αθλητές του. Όσον αφορά την ορεινή διαδρομή των 19,65 χλμ, με τους καλύτερους χρόνους τερμάτισαν οι Δημήτριος Ανδρούτσος (1.43.46), Οδυσσέας Κουκέσης (1.46.22) και Μάριος Τζάλλας (1.56.59). Στη διαδρομή των 13,1 χλμ. πρώτοι τερμάτισαν οι Ηλίας Νάτσιας (1.03.08), Τάσος Τομαράς (1.10.49) και Ευάγγελος Μπαλάτσος (1.11.58), ενώ στα 6,55 χλμ πρώτοι έκοψαν το νήμα οι: Bασίλης Τσιρώνης (31.21), Αλέξης Ανδρούτσος (34.55) και Αντώνης Τσάλος (37.26).

Θ. Μπέγκας και Λαζ. Νάτσης συγχαίρουν το Ν.Ο. Ιωαννίνων

• Το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και τους αθλητές του για το σερί των επιτυχιών τους στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας συγχαίρουν με ανακοινώσεις τους οι υποψ. δήμαρχοι Θωμάς Μπέγκας και Λάζαρος Νάτσης και οι παρατάξεις τους.
«Ο Ναυτικός Όμιλος είναι ένα σωματείο που έχει τιμήσει τα Γιάννενα και την Ήπειρο. Η Δημοτική μας αρχή είχε μια συνεχή συνεργασία με το Ν.Ο.Ι. κατά τη διάρκεια της τριετίας και είναι αυτονόητη υποχρέωση μας αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και στη νέα θητεία μας», τονίζει ο Θωμάς Μπέγκας.
«Ο  Ν.Ο.Ι., αθλητές, προπονητές και η ακούραστη διοίκησή του συνέχισαν την μακρά παράδοση επιτυχιών, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και καλή προετοιμασία βρίσκονται διαρκώς στην κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις και πετυχαίνουν μεγάλες διεθνείς διακρίσεις. Η παράταξη μας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ν.Ο.Ι. στηρίζοντας το σημαντικό του έργο του», σημειώνει ο Λάζ. Νάτσης.