Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

on .

Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Τετραήμερη περιοδεία του Ηπειρώτη  υποψ. Ευρωβουλευτή Λ. Δημητρίου


• Από αύριο και μέχρι τη Δευτέρα, θα βρίσκεται στην Ήπειρο, ο Ηπειρώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Δημητρίου.  Κατά την εδώ παραμονή του θα έχει σειρά  συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων της Ηπείρου.
Σε  σχετική δήλωσή του ο κ. Δημητρίου επισημαίνει: «Ως Ηπειρώτης, το να βρεθώ στα άγια χώματα της πατρίδας μου είναι για μένα πηγή έμπνευσης και δύναμης. Έχω υπηρετήσει επί σειρά ετών τους Απόδημους Ηπειρώτες από πολλές και σημαντικές θέσεις ευθύνης και ξέρω από πρώτο χέρι πόσα σπουδαία και μεγάλα μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι. Τώρα, αναλαμβάνω την ευθύνη να εκπροσωπήσω την Ήπειρο και τους Ηπειρώτες στην Ευρώπη. Να τους εκπροσωπήσω  όπως αξίζει στους αγώνες τους, στα όνειρά τους, στις προσδοκίες τους. Τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος της κρίσης, μπορούμε να βάλουμε υψηλούς στόχους  για την Ήπειρό μας και να τους πετύχουμε».

Συνέντευξη Τύπου του Παναγιώτη Ψωμιάδη

• Στα  Γιάννενα  έρχεται αύριο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στις 12.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Grand Serai».

Περιοδεία Ντ. Σιάκαρη και άλλων της ΔΗΜΑΡ

• Περιοδεία στις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου θα πραγματοποιήσουν από Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ντίνος Σιάκαρης, Δημήτρης Χατζησωκράτης και Βασίλης Μαστρογιάννης.

Εκδήλωση με τους Δ. Χριστόπουλο-Σ. Ρομπόλη

• Σε ανοιχτή συζήτηση που θα γίνει αύριο, ώρα 7 το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη (Ν. Ζέρβα 5) θα συμμετάσχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος και Σάββας Ρομπόλης.   
Το Σάββατο οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα μεταβούν στην Άρτα για αντίστοιχη εκδήλωση (ξενοδοχείο «Κρόνος», ώρα 8 μ.μ.).

Συναντήσεις του Γ. Χατζηαθανασίου με πολίτες

• Συζήτηση με πολίτες και συνέντευξη Τύπου θα δώσει  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Κοινωνίας Αξιών», Γιώργος Χατζηαθανασίου αύριο, Σάββατο, ώρα 7 μ.μ., στα «Λιθαρίτσια».

Ανοιχτή εκδήλωση υποψηφίων του «Ποταμιού»

• «Το Ποτάμι» και η ομάδα εθελοντών Ιωαννίνων πραγματοποιούν ανοιχτή εκδήλωση μεθαύριο, Σάββατο 3 Μαΐου στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Olympic. Καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι και τα μέλη του Ποταμιού. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δημήτρης Κουρέτας και Χριστίνα Ταχιάου.

Πολιτική συζήτηση με τον Δ. Καζάκη

• Ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠαΜ.), ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Καζάκης θα επισκεφθεί τα Γιάννενα για μια ανοιχτή πολιτική συζήτηση  την Κυριακή, 4 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Grand Serai».

Αντάλλαξε απόψεις για την επιχειρηματικότητα

Στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων χθες η Συλβάνα Ράπτη

• Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η άμβλυνση του οξύτατου προβλήματος της ανεργίας ήταν τα δύο θέματα που συζητήθηκαν κατά κύριο λόγο στη συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρη Δημητρίου με την υποψήφια ευρωβουλευτή της «Ελιάς» Συλβάνα Ράπτη.
Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και για το μέλλον των Επιμελητηρίων, που μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και να συμβάλουν στο σχεδιασμό για την νέα προγραμματική περίοδο.
«Ως Επιμελητήριο Ιωαννίνων έχουμε ανοίξει δρόμους απευθείας χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θέλουμε να το συνεχίσουμε, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μόνο έτσι θα βοηθήσουμε στο σχεδιασμό και τις υποδομές του Νομού Ιωαννίνων και της Ηπείρου ευρύτερα, αλλά και στην υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης που έχουμε θέσει για την επόμενη δεκαετία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου.
Β. Στ.