Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ

on .

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ

Αλ. Καχριμάνης: Θετικό το μέλλον για τους αγρότες της Ηπείρου

• Το μέλλον  προδιαγράφεται θετικό για τους αγρότες, εκτίμησε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατά τη διάρκεια περιοδείας του σε χωριά των Δήμων Ζίτσας και Πωγωνίου. Αναφέρθηκε στους αναδασμούς που εκτελεί σήμερα η Περιφέρεια, αλλά και στα νέα έργα και παρεμβάσεις που δρομολογούνται για τη νέα προγραμματική περίοδο για τη βελτίωση των υποδομών του αγροτικού τομέα, με απώτερο στόχο την παραγωγή επώνυμων, ποιοτικών, τοπικών προϊόντων.
• Σήμερα ο Αλεξ. Καχριμάνης θα περιοδεύσει από το πρωί σχεδόν σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, ενώ αύριο θα βρίσκεται στην Άρτα, όπου το απόγευμα θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε χωριά του κάμπου.

Σε πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις η Ολ. Γεροβασίλη

• Σήμερα η υποψήφια Περιφερειάρχης Όλγα Γεροβασίλη, θα παραστεί στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Άρτας και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην πρωτομαγιάτικη εκδήλωση στο Νεοχώρι. Το απόγευμα θα επισκεφθεί τις Σελλάδες και το Κομπότι.

Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Β. Τσίκαρης

• Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, με την Όλγα Γεροβασίλη, Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης επισκέφθηκαν χθες υπηρεσίες της Περιφέρειας. Το απόγευμα περιόδευσαν σε Σταυράκι, Μάρμαρα και Νεοχωρόπουλο.

Τα ψηφοδέλτια της ΑΡΠΗ

• Αύριο, ώρα 8 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας (πρώην ΕΛΚΕΠΑ)  η Αριστερή Παρέμβαση Ηπείρου και η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή, θα παρουσιάσουν τα ψηφοδέλτιά τους. Τα δύο ψηφοδέλτια στηρίζει με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων.

Επίσκεψη Γ. Ζάψα στο Επιμελητήριο

• Με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Δ. Δημητρίου και τον β’ Αντιπρόεδρο Μ. Χρυσοστόμου, συναντήθηκε χθες ο υποψ. Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών».  Στις δηλώσεις τους στάθηκαν στην αναγκαιότητα συνεργειών μεταξύ των δύο φορέων, προς όφελος της επιχειρηματικότητας, αλλά και της απασχόλησης.

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Ο Ν. Γκόντας αύριο στο Επιμελητήριο

• Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας, επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», αύριο ώρα 10.30 π.μ. θα επισκεφθεί τα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Επίσκεψη Θ. Μπέγκα σε έργα

• Τα έργα ύδρευσης που υλοποιεί ο ΣΥΔΛΙ  και της αποχέτευσης Κατσικά, επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας. «Είναι για μας θέμα πολιτικής επιλογής να παραμείνουν δημόσια τα αγαθά της ύδρευσης και της αποχέτευσης», δήλωσε ο υπ. Δήμαρχος.

Ο υπ. Δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης

• Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα - Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης, περιόδευσε χθες στις υπηρεσίες του ΙΚΑ, των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο της Ριζαρείου στους Αμπελόκηπους.

Ο υπ. Δήμαρχος Στέφανος Σκοπούλης

• Κλιμάκιο της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Αριστερής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Στέφανο Σκοπούλη περιόδευσε στις υγειονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. – Π.Ε.Δ.Υ. (πρώην Ι.Κ.Α.) και  επισκέφθηκε και εμπορικούς δρόμους της πόλης όπου διαπίστωσε  «τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών των μνημονίων στους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους».

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Κ. Καψάλης: Αδιέξοδος ο πόλεμος έντασης που προκαλεί ο Ι. Ντόντης

• Απάντηση στα όσα καταλογίζει στη Δημοτική Αρχή Πωγωνίου  ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Ντότης, δίνει ο νυν  και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Καψάλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρει και τα εξής: «Παρακαλούμε όλους τους υποψηφίους και τους φίλους της παράταξής μας, να μην παρασυρθούν σε έναν αδιέξοδο πόλεμο έντασης που προκαλεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Η παράταξή μας αποτελείται από εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης που είχαν ως έργο να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και να έχουν πάντα τις πόρτες ανοιχτές για ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΩΓΩΝΙ.  Ο λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει. Ξέρει άλλωστε καλά ποιοι ήταν δίπλα του καθημερινά  όπου χρειάστηκε και με όσο κόπο απαιτήθηκε.  Η απουσία του κ. Ντότη όλα αυτά τα χρόνια δεν αναπληρώνεται με «οργισμένες» ανακοινώσεις, ούτε με την παρουσία στα χωριά τώρα, λίγο πριν τις εκλογές.  Αλλά ακόμη και τώρα θα πάρει από τους κατοίκους το μήνυμα για μεγαλύτερη ταπεινότητα και ειλικρινές ενδιαφέρον. Ας μην προσπαθεί ο κ. Ντόντης να εμφανιστεί ως το νέο πρόσωπο στα κοινά του Πωγωνίου που θα χτυπήσει το «κατεστημένο».

Η προεκλογική διακήρυξη της «Δύναμης Ενότητας»

• Την εκλογική της διακήρυξη έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» που έχει επικεφαλής τον Γιάννη Ντόντη. «Πιστεύουμε ότι η πρόοδος και η ευημερία του Πωγωνίου δεν είναι δώρα που θα μας προσφέρουν οι κεντρικές διοικήσεις, αλλά κατακτήσεις επίμονου αγώνα της τοπικής κοινωνίας και της Δημοτικής Αρχής», αναφέρει στην εισαγωγή της.

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

Επίσκεψη Μ. Πλιάκου στο Π.Κ. Βουτσαρά

• Ο υπ. Δήμαρχος Ζίτσας, επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» Μ. Πλιάκος, επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βουτσαρά, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να αναβαθμιστεί η συνεργασία που υπάρχει σήμερα με το Δήμο.