Συνάντηση Β. Ευταξά και Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου

on .

Συζήτησαν για τη νέα αντιπυρική περίοδο

Συνάντηση Β. Ευταξά και Διοικητή

Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου

• Την πρώτη τους γνωριμία είχαν η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά, με το νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου Βασίλη Κώνστα.
Με την ευκαιρία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την νέα αντιπυρική περίοδο και το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την πλατφόρμα επιχειρησιακής προστασίας κινδύνου πυρκαγιών. Η κ. Ευταξά ευχήθηκε καλή θητεία στον κ. Κώνστα, δηλώνοντας ότι είναι δεδομένη η συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Για την Πάργα
• Eν τω μεταξύ η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου -  Δυτικής Μακεδονίας Β. Ευταξά, αναλαμβάνει πρωτοβουλία μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε στην Πάργα με τους επαγγελματίες εστίασης.
Για το θέμα αυτό την επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Εστίασης Πάργας, οι οποίοι ενημέρωσαν τη Γενικό, ότι εξαιτίας της καθυστέρησης που υπήρξε εκ μέρους του Δήμου να στείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου,  αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα από την παραλιακή ζώνη. Η κ. Ευταξά, υποσχέθηκε να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου ο Δήμος, το Λιμενικό Ταμείο και οι Υπηρεσίες της Κτηματικής να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο.