Επιστημονικό συνέδριο για την Εμβρυομητρική Ιατρική

on .

Στα Γιάννενα, από 2 έως 4 Μαΐου

Επιστημονικό συνέδριο για

την Εμβρυομητρική Ιατρική

• Στα Γιάννενα, για μία ακόμη φορά θα χτυπήσει η καρδιά της Εμβρυομητρικής Ιατρικής  καθώς διακεκριμένοι επιστήμονες θα φτάσουν στην περιοχή μας σε ένα τριήμερο επιστημονικό αντάμωμα, σε μία περιοχή μάλιστα που έχει σηκώσει ψηλά τον πήχη και στον τομέα αυτό.
Ο πρόωρος τοκετός, η εκλαμψία και θέματα σχετικά με τη λοχεία θα απασχολήσουν το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής, που πραγματοποιείται με Διεθνή Συμμετοχή από 2 έως 4 Μαΐου στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Γιάννενα.
Τα συνέδρια της Εταιρείας αποτελούν πλέον θεσμό, γίνονται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Μαιευτήρων – Γυναικολόγων, των Παιδιάτρων, των Μαιών  καθώς και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που συνεργάζονται για την καλή έκβαση της κύησης και του τοκετού.
Έλληνες και ξένοι γιατροί θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με την Εμβρυομητρική Ιατρική, δίδοντας στους συνέδρους κάθε νέα πληροφορία που αφορά στη σωστή παρακολούθηση, διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων της εγκύου και του εμβρύου.
Β. Στ.