ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Το ΠΑΣΟΚ σέβεται τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών…

on .

Επίσκεψη σε Γιάννενα και Άρτα…

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Το ΠΑΣΟΚ σέβεται

τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών…

• «Το ΠΑΣΟΚ, και η Ελιά έχουν κάνει μια πολύ απλή επιλογή στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές: Σέβονται τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών. Η τοπική κοινωνία, ο Ηπειρώτης, ο Γιαννιώτης, ξέρει πάρα πολύ καλά ποιος υποψήφιος και ποια παράταξη είναι αυτή που μπορεί να τα βγάλει πέρα στο Δήμο και την Περιφέρεια προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης και της τοπικής προοπτικής. Αυτό στηρίζουμε εμείς, δε δίνουμε χρίσματα και δεν έχουμε κομματικούς υποψηφίους».
Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα Γιάννενα, λίγο πριν την προχθεσινοβραδινή ομιλία του στο ξενοδοχείο «Du Lac», απαντώντας σε σειρά δημοσιογραφικών ερωτήσεων. Με τον τρόπο του πάντως απέφυγε να απαντήσει σε αρκετές από αυτές, ενώ έμμεσα απέφυγε να τοποθετηθεί και σχετικά με την υποψηφιότητα της «Ενότητας Πολιτών».
Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, εκτός από τον Υπουργό Αγροτ. Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη συνόδευαν οι βουλευτές του κόμματος Μιχ. Κασσής και Χρ. Γκόκας, καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γ. Βερνίκος και Α. Αλ. Σάλεχ.
Αναφερόμενος στις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος, ανέφερε ότι «δεν είναι βουλευτικές και δεν κρίνουν την κυβερνητική πολιτική». Έθεσε όμως δίλημμα που σχετίζεται με την κυβερνητική σταθερότητα και την πορεία ολοκλήρωσης εξόδου της χώρας από την κρίση.
Στην Άρτα
Το πρωί της Κυριακής ο κ. Βενιζέλος επισκέφθηκε τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό  Συνεταιρισμός της Άρτας. Σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το εθνικό μοντέλο ανάκαμψης δεν είναι κάτι το θεωρητικό, δεν είναι μια δέσμη καλών ιδεών, είναι πρακτικό, καθημερινό. Και εδώ βλέπουμε πώς μπορούμε να πατήσουμε στην παράδοση - γιατί ο Συνεταιρισμός έχει ζωή 50 ετών - και να βαδίσουμε προς το μέλλον με σύγχρονους όρους σαν μια ουσιαστικά ισότιμη ευρωπαϊκή χώρα. Η Ελλάδα μετά την κρίση υπάρχει, αντέχει και κερδίζει το χαμένο έδαφος».