Αυτοδιοικητικά

on .

Αυτοδιοικητικά

Σε ΟΤΕ, Εφορία, Ταχυδρομείο και ΔΕΥΑΙ χθες ο Λάζαρος  Νάτσης

• Με επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου ξεκίνησε χθες Δευτέρα  την πρώτη από τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές,  ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης.
Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» επισκέφθηκε νωρίς το πρωί το κτίριο του τεχνικού τμήματος του ΟΤΕ στην περιοχή της Περιβλέπτου, στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Εφορία όπου είχαν μια σύντομη συνάντηση με την Διευθύντρια Λίνα Μπούσιου από την οποία ενημερώθηκαν για την λειτουργία της υπηρεσίας και τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
O υποψήφιος δήμαρχος συνέχισε στο κέντρο της πόλης, όπου επισκέφθηκε και το κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ, το Ταχυδρομείο και το κεντρικό κτίριο της ΔΕΥΑΙ (ταμείο).

Το εκλογικό κέντρο Γ. Ζάψα

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών», με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Ζάψα, ξεκινά τη λειτουργία του από σήμερα στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 4-6.
***

Επισκέψεις Β. Τσίκαρη

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Ήπειρος της Ανατροπής» Βασίλης Τσίκαρης, σήμερα το πρωϊ θα επισκεφθεί το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) και το απόγευμα διαδοχικά το Πέραμα, την Κρύα και το Λυκοτρίχι.
***

Ψηφοδέλτιο από την «Ελληνική Αυγή»

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κων. Αναγνώστου, υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Ελληνικής Αυγής», η παράταξή του κατέθεσε ψηφοδέλτιο με 56 υποψηφίους σε όλη την Ήπειρο.

Περιοδείες υποψηφίων  της Λαϊκής Συσπείρωσης

• Σήμερα Τρίτη κλιμάκια του ΚΚΕ και υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα επισκεφτούν:
- Στις 7:00 π.μ.  το εργοτάξιο της Ιονίας Οδού με επικεφαλής τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ιωαννίνων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκο Έξαρχο.
- Στις 9:00 π.μ., την πτηνοτροφική επιχείρηση  «Νιτισιάκος» και στις 11:30 π.μ. το εργοστάσιο μετάλλου «Ταμβακολόγος», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζίτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σωτήρη Μανούση και περιφερειακούς συμβούλους.