250 κιλά χασίς «καβάντζα» σε δάσος στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας

on .

250 κιλά χασίς «καβάντζα» σε

δάσος στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας

Στην Πρέβεζα, ταξίδευαν με ναρκωτικά στις αποσκευές τους…

• Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν οι Αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου την μάχη ενάντια στα κυκλώματα που εισάγουν ναρκωτικά στην χώρα μας από την γειτονική Αλβανία.
Εκμεταλλευόμενοι αφύλακτες διαβάσεις  στην συνοριογραμμή, μεταφέρουν το χασίς με τα τσουβάλια, το κρύβουν σε «καβάντζες» και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να το μεταφορτώσουν προκειμένου να φθάσει στους τελικούς προορισμούς, εντός κι εκτός Ελλάδος.
Μια τέτοια «καβάντζα» λοιπόν ανακάλυψαν το απόγευμα του Σαββάτου  αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, όταν βρήκαν έξι ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 250 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 254 κιλών και 510 γραμμαρίων κρυμμένα σε δασώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας.

Χασίς στις αποσκευές τους…
Σε άλλη επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθησαν στην Πρέβεζα, δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος άντρας και μία 26χρονη γυναίκα γιατί μετά από αστυνομικό έλεγχο που τους έγινε κατά την αποβίβασή τους από λεωφορείο των ΚΤΕΛ Πρέβεζας, βρέθηκε στις χειραποσκευές τους και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 41,6 γραμμαρίων.

Μετέφερε λαθρομετανάστη
Συνελήφθη στο Καλπάκι ένας 26χρονος Αλβανός, γιατί μετέφερε έναν 27χρονο ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Και για απλήρωτες εισφορές
Συνελήφθη στα Γιάννενα 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης 4 μηνών, για εισφορές.