Στην Ηγουμενίτσα περιόδευσε η υποψ. Περιφερειάρχης Όλγα Γεροβασίλη

on .

Στην Ηγουμενίτσα περιόδευσε η υποψ. Περιφερειάρχης Όλγα Γεροβασίλη

• Την Ηγουμενίτσα επισκέφθηκε το Σάββατο η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη. Εκεί  συνάντησε τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γιώργο Κάτσινο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου, παρουσία και των αντιδημάρχων  Ισμήνης Δήμα και Γεώργιου Κωλέττα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον Καλλικρατικό Δήμο Ηγουμενίτσας.
Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκαν την έκθεση τοπικών αγροτικών  προϊόντων στην πλατεία του Δήμου και συνομίλησαν με τους παραγωγούς και τους επισκέπτες της έκθεσης.  Ακολούθως, περπάτησαν στον πεζόδρομο και συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες της πόλης της Ηγουμενίτσας.  Το απόγευμα του Σαββάτου, περιόδευσαν σε Πλαταριά, Καρτέρι, Μαργαρίτι, Ελευθέρι και Μορφάτι.

Στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Μαρίνας βρέθηκαν στελέχη της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής»

• Στις σημαντικές ελλείψεις που υπάρχουν τόσο στην οργάνωση όσο και στη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Αγίας Μαρίνας, εστιάστηκε η συζήτηση που είχαν το Σάββατο, κατά την διάρκεια περιοδείας τους, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης της Όλγας Γεροβασίλη "Ήπειρος Ανατροπής" με παραγωγούς και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην λαϊκή αγορά.
Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη ύπαρξης αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης των λαϊκών αγορών, προκειμένου να υποστηριχθούν ουσιαστικά απο την πολιτεία οι μικροί παραγωγοί και έμποροι και ταυτόχρονα να δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθεύονται ποιοτικά και φθηνά προϊόντα.

Σε ΟΤΕ, Εφορία και ΔΕΥΑΙ σήμερα ο Λάζαρος Νάτσης

• Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης,  μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα στις 8 το πρωί το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ στην περιοχή της Εκκλησίας της Περιβλέπτου.
Στις 9 το πρωί θα περιοδεύσει στην Εφορία και στη συνέχεια θα επισκεφθεί και το κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Οι επισκέψεις του κ. Νάτση και υποψηφίων της παράταξης θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.