ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ «Π.Λ.»

on .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ «Π.Λ.»

Σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣ 1-0

ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

• Μετά από ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Βέροιας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ, παρουσία περίπου 200 φιλάθλων.
Οι Γιάννης Πετράκης και Ρότκο Ντόστανιτς χρησιμοποίησαν κατά κύριο λόγο παίκτες με λιγοστό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Κοροβέσης στο 74' με κοντινό σουτ μετά από ασίστ του Κυβελίδη. Η Βέροια είχε δύο δοκάρια με τους Καλτσά (72') και Όστοϊτς (83').
Το ματς διαιτήτευσε ο Τάσης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου, Χαρίσης, Λίλα, Κρητικός, Μουσκάι, Τζημόπουλος, Κίτσου, Σκόνδρας, Στρούνα, Νάκος, Γιάκος. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι Αυγενικού, Ντάσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Βίλα, Καμπέρης, Κοροβέσης, Τσάβεζ, Ιωάννου, Σονγκό, Κυβελίδης.
Βέροια: Λόπεζ, Αποστολόπουλος, Ουνγκαλίδης, Τζιμογιάννης, Σισοκό, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπαργκάν, Μάνος, Ίσμαελ, Κομόλοφ. Επίσης αγωνίστηκαν οι Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μεληκιώτης, Καλτσάς, Ντόγος, Βέρτζος, Μπάρμπας.

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι δοκιμές

νεαρών παικτών στον ΠΑΣ

4 Κοντά σε συμφωνία με Πετράκη

Με την παρουσία του προέδρου Γ. Χρηστοβασίλη, πραγματοποιήθηκε χθες η δεύτερη «σειρά» των τεστ επιλογής για νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Είχε προηγηθεί την Πέμπτη η πρώτη «φουρνιά» με τη συμμετοχή 90 παιδιών, γεννηθέντων τα έτη 1998-99, ενώ χθες απ' το «μικροσκόπιο» πέρασαν όσοι γεννήθηκαν τα έτη 2000-01. Σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν άψογα και υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση τόσο απ' την παρουσία των νεαρών αθλητών όσο και απ' τον τρόπο που έγιναν οι δοκιμές.
Τις «εξετάσεις» παρακολούθησαν ο τεχνικός των «μεγάλων» Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Χρήστο Τσελιόπουλο, Βασίλη Αλεξίου και ο προπονητής της Κ20 Γιάννης Τάτσης με τους βοηθούς του Βαγγέλη Τζιάρα και Χρήστο Αγγέλη.
Ο τελευταίος αποτελεί νέο «απόκτημα» για το προπονητικό επιτελείο των «κυανολεύκων» και πιθανώς ν' αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας Κ-17 στο νέο πρωτάθλημα.
Λέει το «ΝΑΙ» ο Πετράκης
Πολύ δύσκολα θα «σπάσει» η ήδη υπάρχουσα συμφωνία μεταξύ Χρηστοβασίλη-Πετράκη για την ανανέωση της συνεργασίας τους και τη νέα περίοδο.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ φέρεται απόλυτα ευχαριστημένος απ' το μέχρι τώρα έργο του Ρεθυμνιώτη τεχνικού και θέλει να του δώσει την ευκαιρία να «χτίσει» τον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2014-2015. Ο Πετράκης απ' τη μεριά του, όπου… σταθεί κι όπου βρεθεί εκφράζει την ικανοποίησή του να βρίσκεται στα Γιάννινα, εκθειάζοντας παράλληλα την ομάδα και τις συνθήκες εργασίες που υπάρχουν. Απ' τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν, το «κλίμα» ήταν κάτι παραπάνω από θετικό και μόνο με μια κορυφαία «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής δεν θα συνεχίσει την παρουσία του στον «κυανόλευκο» πάγκο ο Γιάννης Πετράκης.
Απλά μέχρι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της έφεσης για την αδειοδότηση δεν πρόκειται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, αφού από εκεί θα εξαρτηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός και το «μπάτζετ» της νέας χρονιάς.