Χειροπέδες σε δύο εμπόρους ναρκωτικών

on .

Συνελήφθησαν σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα

Χειροπέδες σε δύο

εμπόρους ναρκωτικών

• Δύο έμποροι ναρκωτικών που δρούσαν σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς συνελήφθησαν από αστυνομικούς.
Στην Ηγουμενίτσα, δράστης ήταν ένας 40χρονος Έλληνας.  Αντιλαμβανόμενος ότι πρόκειται να του γίνει έλεγχος κατάπιε δύο φιξάκια με ηρωίνη και στη συνέχεια αντιστάθηκε για να αποφύγει τη σύλληψή του.
Στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκαν ένα πιστόλι μάρκας reck, ένα φλόμπερ, επτά φυσίγγια, μια σπάθα, ένα στιλέτο 69 γραμμάρια χασίς, 1,2 γραμμάρια ηρωϊνης  σε φιξάκια, 63 ναρκωτικά χάπια, δύο ζυγαριές ακριβείας, συσκευασίες για ναρκωτικά  και 12.995 ευρώ. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο 40χρονος επρόκειτο να διοχετεύσει τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών σε τοξικομανείς της Ηγουμενίτσας.
Ο δεύτερος έμπορος συνελήφθη στην Πεδινή Ιωαννίνων. Πρόκειται για έναν 33χρονο, επίσης Έλληνα, στον οποίο έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος από αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με 36,5 γραμμάρια χασίς καθώς και 300 ευρώ, που προερχόταν από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.