Αυτοδιοικητικά

on .

Αυτοδιοικητικά

Περιοδείες Αλ. Καχριμάνη σε

Θεσπρωτία - Πωγώνι - Κόνιτσα

• O υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης,  περιοδεύει  σήμερα Σάββατο, στην Παραμυθιά, στον Λούρο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σουλίου.  
Αύριο Κυριακή ο κ. Καχριμάνης, ξεκινώντας στις 10.30 π.μ. από το Καλπάκι θα επισκεφθεί χωριά του Δήμου Πωγωνίου και το απόγευμα τα Μαστοροχώρια του Δήμου Κόνιτσας.
• Από χθες άρχισε και η λειτουργία του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης του κ. Καχριμάνη, «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», που βρίσκεται στη στοά Ορφέα.

Με τον δήμαρχο Κόνιτσας

συναντήθηκε η Ο. Γεροβασίλη

• Την Κόνιτσα επισκέφθηκαν η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη ο υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης και υποψ. σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής».
Στη συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Κόνιτσας κ. Παναγιώτη Γαργάλα συζητήθηκαν τα  προβλήματα της περιοχής, ενώ εκφράστηκε η κοινή αντίθεση στην εκτροπή του Αώου, που το χαρακτηρίζουν μεγάλο οικολογικό έγκλημα. Η κ. Γεροβασίλη ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στην Κόνιτσα, περπατώντας στους δρόμους της και έχοντας συναντήσεις με κατοίκους.

***
• Στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 5 λειτουργεί το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ηπείρου, Όλγας Γεροβασίλη, όπως ανακοίνωσε η παράταξη.
• Σήμερα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν τη λαϊκή αγορά της Αγίας Μαρίνας, το απόγευμα θα επισκεφθούν χωριά του Ζαγορίου και αύριο χωριά της Λάκκας Σουλίου.

«Γιάννενα - Πολίτες για την Ανατροπή»:

Τραγικά ελλιπής η «έξυπνη» τουριστική προβολή του Δήμου

• Ως τραγικά «ελλιπής» μπορεί να χαρακτηριστεί η «ψηφιακή» τουριστική προβολή του Δήμου Ιωαννιτών, παρά την προσπάθεια του αρμοδίου αντιδημάρχου Νίκου Γκόλα να την εμφανίσει  ως επαρκή και επιτυχημένη.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή», με υποψήφιο δήμαρχο τον Λάζαρο Νάτση, δεσμεύεται  ότι αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου, αυτή η νοοτροπία θα ανατραπεί εντός του 2014.
Παράλληλα θα ανασχεδιαστεί η τουριστική πολιτική σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του χώρου για να προσδιοριστεί το τουριστικό προϊόν του Δήμου, σε συνδυασμό με το σύνολο του νομού και ευρύτερα  την Ήπειρο.

***
• Τους φίλους της από την πόλη και τις άλλες δημοτικές ενότητες υποδέχεται,  η παράταξη «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» στο εκλογικό της κέντρο που, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήδη λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30  στην είσοδο της Στοάς Σάρκα.