Άλλους 20 υποψ. συμβούλους ανακοίνωσε ο Α. Μπαρτζώκας

on .

Άλλους 20 υποψ. συμβούλους ανακοίνωσε  ο Α. Μπαρτζώκας

• Την ώρα που ο Παντελής Κολόκας, αποσυρόταν από τη διεκδίκηση της Δημαρχίας και κατέληγε στην παράταξη Μπέγκα, η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα «Γιάννενα Τώρα» διέψευδε έμπρακτα τις φήμες που κυκλοφορούσαν για «αποχώρηση» από τις εκλογές, ανακοινώνοντας άλλους είκοσι υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
Σε γραπτή δήλωση του κ. Άρη Μπαρτζώκα που συνοδεύει την ανακοίνωση των ονομάτων, υπογραμμίζεται ότι  η χθεσινή ανακοίνωση των νέων υποψηφίων, αποδεικνύει σε όσους μέχρι σήμερα το αμφισβητούσαν τη δυναμική της παράταξης «Γιάννενα Τώρα». Υποστηρίζει ακόμη ότι είναι η μόνη παράταξη που κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές χωρίς να κουβαλά «ένα προβληματικό παρελθόν, χωρίς κομματικές και οικονομικές δεσμεύσεις και χωρίς καιροσκοπικές συμμαχίες», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη συμπόρευση των Μπέγκα – Κολόκα. Ο κ. Μπαρτζώκας προσθέτει ακόμη ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας, θα παρουσιάσει και τους υπόλοιπους υποψηφίους, δίνοντας έτσι στη δημοσιότητα το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής: Βασιλείου Σοφία, Βάσος Μιχάλης, Βράκας Μιχάλης, Γιαννακού Κατερίνα, Κατσούδας Μιχάλης, Κοσμάς Γιάννης, Κοτσιάφτης Φώτης, Κωλέτσης Αχιλλέας, Μιχαηλίδης Τριαντάφυλλος, Μπόλος Επαμεινώνδας, Μπουκουβάλα-Κακαριάρη Μαρία, Νάκας Χρήστος, Νασίκα Κατερίνα, Νέγρη Αθηνά, Παγώνη Ανθή, Πλακιά-Πλιάκου Σοφία, Στεφάνου Παρασκευή (Βούλα), Σωτηριάδης Αριστείδης, Τζοβάρας Βασίλης, Τσολίγκας Χρήστος.

Οι άλλες παρατάξεις

• Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μαζί με άλλους βουλευτές του κόμματος  κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, με αντικείμενο έγγραφο της ΔΕΗ προς κατόχους ηλεκτροδοτούμενων υδροληψιών για άμεση επικαιροποίηση του Δελτίου τους, προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει ρεύμα με αγροτικό τιμολόγιο. Χθες επισκέφθηκε ΕΛΕΠΑΠ και Νοσ. Χατζηκώστα.
• Εκδήλωση στην Καστρίτσα πραγματοποιεί απόψε η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατά την οποία θα μιλήσουν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Γιώργος Πρέντζας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων Τάκης Τασιούλας.