Έτοιμη σε δύο χρόνια θα είναι η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της ΕΛΕΠΑΠ

on .

Στις 3 Μαΐου η τελετή θεμελίωσης

Έτοιμη σε δύο χρόνια θα είναι η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της ΕΛΕΠΑΠ

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Πρόεδρος Ν. Μπέγκα

• Έτοιμη θα είναι το αργότερο σε δύο χρόνια η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα διαβίωσης σε 35 άτομα με αναπηρίες που δε θα έχουν κάποιον να τα φροντίζει. Πρόκειται για ένα ακόμη όνειρο της Προέδρου της  ΕΛΕΠΑΠ Νατάσας Μπέγκα, που όπως είχε ανακοινώσει προ καιρού θα ολοκληρώσει κι αυτό το έργο και κατόπιν θα παραιτηθεί από Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ μετά από πολλά χρόνια στο τιμόνι και στην καθημερινότητα της εταιρείας.
Το Σάββατο 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η τελετή θεμελίωσης με κάθε επισημότητα στην έκταση των 15 στρεμμάτων, στην οποία θα κατασκευαστούν επτά σπίτια και ένα κεντρικό κτήριο. Εκεί θα λειτουργούν θεραπευτήριο, γυμναστήριο, ιατρείο και χώρος για δημιουργική απασχόληση των ατόμων.
Την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων  Νατάσα Μπέγκα, λέγοντας πως το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αφού πρώτα χρειάστηκε να ξεπεράσουν αρκετά και μεγάλα εμπόδια. «Περάσαμε αφάνταστα πολλές δυσκολίες κι όμως τα καταφέραμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Β. Στ.