ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ

on .

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ

Στο μυαλό όλων η έφεση για την αδειοδότηση

• «Διακοπές τέλος», προσωρινά βέβαια, για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ολιγοήμερο «κενό» που είχαν λόγω Πάσχα.
Μέχρι περίπου τα μέσα Μαΐου έχει δρομολογηθεί το προπονητικό πλάνο απ’ τον Γιάννη Πετράκη και στη συνέχεια οι παίκτες θάχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν σχεδόν 1,5 μήνα.
Φυσικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί για το ντόπιο συγκρότημα αλλά δεν αποκλείεται η διεξαγωγή κάποιων φιλικών παιχνιδιών ώστε να διατηρηθούν «ζεστοί» οι ποδοσφαιριστές.

«Καυτή πατάτα»
η έφεση

Μετά την αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ στο θέμα της αδειοδότησης, το νομικό επιτελείο και η διοίκηση της ΠΑΕ έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στην έφεση που θα εκδικαστεί στη Β’/βάθμια επιτροπή.
Απ’ τη συγκεκριμένη απόφαση θα εξαρτηθεί ολόκληρος ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού αν παραμείνει το «άκυρο» τότε ο ΠΑΣ θα έχει την ευχέρεια ν’ αποκτήσει μόνο τρεις παίκτες άνω των 24 ετών.
Αναφορικά με την παραμονή του Γιάννη Πετράκη, οι πληροφορίες που υπάρχουν κάνουν λόγο για πολύ θετικό κλίμα μεταξύ του Ρεθυμνιώτη τεχνικού και του Γ. Χρηστοβασίλη.
Σύντομα θα συζητήσουν λεπτομερώς το μέλλον της συνεργασίας τους, όμως όλα δείχνουν πως ο «γάμος» των δύο πλευρών θα έχει και... συνέχεια τη νέα χρονιά.