Δυο μετάλλια για την Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια Θωμάη Δημητρίου

on .

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO

Δυο μετάλλια για την Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια Θωμάη Δημητρίου

• Στο μακρινό Μινσκ της Λευκορωσίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F.. Οι αθλητές του Γιαννιώτικου Αθλητικού Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» κατέκτησαν ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο με την πρωταθλήτρια Δημητρίου Θωμαή και μία τέταρτη θέση με τον πρωταθλητή Τιμαγένη Ιωάννη.
Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια Δημητρίου Θωμαΐς του Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία πάνω στο άθλημα του TAE KWON-DO κατακτώντας το 12ο Πανευρωπαϊκό της μετάλλιο.
Αυτή τη φορά την συλλογή μεταλλίων της συμπλήρωσε ένα ασημένιο (2η θέση) στο Ατομικό της κατηγορίας της και ένα χάλκινο (3η θέση) στο Ομαδικό. Πρόκειται για ακόμη μια μεγάλη επιτυχία από μια αθλήτρια του αθλήματος που τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει πολλά μετάλλια και επιτυχίες σε όλα τα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα στα οποία έχει συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα.
Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και προπονητής της  Γιαννιώτισσας πρωταθλήτριας κ. Γιώργος Παπαδιώτης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οι στόχοι μας πάντα είναι υψηλοί και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο. Για μια ακόμη φορά αγγίξαμε το χρυσό μετάλλιο. Σε ένα τελικό που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Για ακόμη μια φορά η προετοιμασία ήταν σκληρή και απαιτητική. Δεν είναι εύκολο να είσαι στην κορυφή τόσα χρόνια. Θέλει πολλές φορές να υπερβάλλεις και να ξεπερνάς τις δυνατότητες και τα όριά σου».
Και ευχαρίστησε το GRAND SERAI Congress and Spa Ιωαννίνων, μέλος του Ομίλου Μήτση, που ως χορηγός κάλυψε όλα τα έξοδα προετοιμασίας και συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Επόμενος Στόχος, όπως ανέφερε ο προπονητής, είναι η πρόκριση των αθλητών στις αρχές Ιουνίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2014 που θα πραγματοποιηθεί στο Τατζικιστάν στις αρχές Αυγούστου.