ΟΛΩΝ οι απόψεις χωρίς παρεμβάσεις!

on .

Τα επώνυμα άρθρα και σχόλια συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία σε καθημερινή βάση φιλοξενεί στις στήλες του ο «Π.Λ.», δημοσιεύονται πάντα αυτούσια, χωρίς παρεμβάσεις και… λογοκρισία από τη Σύνταξη της εφημερίδας. Απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις εκείνων που τα υπογράφουν.
Η παραπάνω ήταν, είναι και θα είναι πάγια αρχή μας, την οποία κάθε τόσο υπενθυμίζουμε και υπερασπιζόμαστε, όταν για διάφορα θέματα, τοπικά ή γενικότερου ενδιαφέροντος, διατυπώνονται συχνά αντιφατικές απόψεις ανάμεσα στους συνεργάτες μας.
Πρόκειται για τακτική που εφαρμόζεται στα πλαίσια της αρχής της πολυφωνίας, του ελεύθερου και δημοκρατικού διαλόγου, μέσω του οποίου οι αναγνώστες καλούνται να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να σχηματίσουν τη δική τους άποψη για κάθε θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα.
Όσο για τη θέση της εφημερίδας μας, αυτή εκφράζεται μόνο μέσα απ’ όσα κείμενα η ίδια υπογράφει, καθώς και από τα ανυπόγραφα άρθρα, σχόλια και ρεπορτάζ που δημοσιεύει.
Ό,τι αναφέρθηκε πιο πάνω, ισχύει στις μέρες μας και αναφορικά με τον Ρωσο – Ουκρανικό πόλεμο και την οικονομική και ενεργειακή κρίση που μαστίζει τη χώρα, θέματα για τα οποία συχνά επίσης εκφράζονται αντικρουόμενες απόψεις.
Αυτή λοιπόν την πολιτική ακολουθούμε και γι’ αυτήν κρινόμαστε από τους αναγνώστες μας. Απ’ όλους αυτούς που, εδώ και χρόνια, διαβάζουν καθημερινά τον «Π.Λ.». Μόνο όμως από αυτούς, από κανέναν άλλο!..
«Π.Λ.»