Συμπεριφορές που βλάπτουν όλους!..

on .

 Μας ρωτούν: Ποιος είναι ένας… παντοδύναμος Δημητριάδης και με ποίου τις πλάτες «λύνει και δένει» στο Υπερταμείο, δημιουργώντας συχνά προβλήματα που εκθέτουν τη χώρα μας, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό;
Όχι, καμιά σχέση δεν έχει με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου στο Μαξίμου, συγγενή του Πρωθυπουργού. Απλά τυχαίνει να έχουν το ίδιο όνομα και επώνυμο και συχνά όσοι δεν το γνωρίζουν, τα ατοπήματα του πρώτου - που δεν είναι και λίγα – τα χρεώνουν στο Πρωθυπουργικό Γραφείο. Ο… άλλος Γρήγορης Δημητριάδης είναι ο Δ/νων Σύμβουλος του Υπερταμείου, εκείνος που συχνά… συγκρούεται με τον συμπατριώτη μας πρ. Υπουργό Αντώνη Μπέζα, ο οποίος ως γνωστόν είναι Πρόεδρος της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου). Όμως η παρουσία του έμπειρου Μπέζα σε μια θέση «κλειδί», βεβαίως και αποτελεί εμπόδιο σε κάθε επιχειρούμενη παρατυπία και παρανομία. Γιατί συνήθως σε τέτοιους Οργανισμούς μαίνεται… ο πόλεμος συμφερόντων.
Αυτό φαίνεται πως έγινε και με το νέο μέλος του Δ.Σ. του Υπερταμείου Μάρκο Βερέμη, ο οποίος τελικά αποχώρησε, μετά από «αγεφύρωτες διαφορές» με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημητριάδη, όπως αποκάλυψε ο «Βηματοδότης» του έγκυρου Αθηναϊκού «Βήματος».
Τέτοιες συμπεριφορές και μεθοδεύσεις «τύπου Δημητριάδη» αυτούς που τελικά ζημιώνουν είναι η κυβερνητική παράταξη, το Μέγαρο Μαξίμου που τις ανέχεται, ενώ γενικότερα εκθέτουν εντός κι εκτός Ελλάδας τη χώρα μας.
Καιρός είναι λοιπόν ο Πρωθυπουργός να παρέμβει και να βάλει στη θέση τους όσους πάσχουν από «οίηση εξουσίας». Γιατί η ζημιά που προκαλούν είναι μεγάλη και την πληρώνουμε όλοι μας!..