Μπράβο κ. Μάξιμε!

on .

ΑΞΙΖΟΥΝ πολλά συγχαρητήρια στο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο. Τα κατάφερε με τη Βελλά, που για να γίνει... ΙΕΚ για την εκπαίδευση τυροκόμων και μελισσοκόμων, καταργήθηκε η Ανωτέρα Εκκλησιαστική Ακαδημία και το Λύκειο! Έτσι θα εξυπηρετηθούν και οι επιχειρήσεις της Ανώνυμης Εταιρίας του, την οποία έφτιαξε ως Βασίλειος Παπαγιάννης και που χρηματοδοτούνται αφειδώς από την Περιφέρεια.
ΚΤΙΡΙΑ, βοσκοτόπια, χωράφια, πλέον όλα στη διάθεσή του, για να αποδεικνύεται ο φαρισαϊσμός του όταν δήλωνε πως κλαίει για τη Βελλά κι άλλα τέτοια γλυκανάλατα. Αν όντως ήθελε τη Σχολή, μπορούσε να το απαιτήσει από τον Αρχιεπίσκοπο που συμφώνησε για την κατάργησή της, όπως κι όλοι όσοι εξέδιδαν ανακοινώσεις έτσι για τα μάτια του κόσμου, που λένε.
ΕΙΧΕ όμως προαποφασιστεί το ανοσιούργημα; Έτσι κατήγγειλε ο κ. Σπύρος Ριζόπουλος, όπως του είπε ο υπουργός Παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαβρόγλου και διάψευση δεν υπήρξε! Όπως και να ‘χει όμως, η αμφισβητούμενης νομιμότητας εκμετάλλευση της περιουσίας της Βελλάς από τον Μητροπολίτη, θα δείχνει πώς και πόσο μπορεί να διαβρωθεί η ιεροσύνη όταν μπλέκει με την επιχειρηματικότητα, το κέρδος...