Επείγει η δημιουργία ΜΕΘ για COVID-19 στο «Χατζηκώστα»!

on .

• ΟΤΑΝ δεν επαρκούν οι κλίνες στις ΜΕΘ για τη νοσηλεία όσων νοσούν από κορωνοϊό και υπάρχει προβληματισμός για την τύχη των ασθενών, η Διοίκηση του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» δεν φρόντισε ακόμη για τη δημιουργία έστω μιάς Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για τέτοια περιστατικά!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για εγκληματική αδιαφορία, την οποία δικαίως στηλίτευσε με επιστολή του στο χτεσινό φύλλο του «Π.Λ.» ο διευθυντής του ΕΣΥ κ. Δημ. Ρίζος, καρδιολόγος- εντατικολόγος του κρατικού νοσοκομείου των Ιωαννίνων, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην ιατρική ηγεσία του «Χατζηκώστα».
ΕΥΛΟΓΩΣ διερωτάται, πώς είναι δυνατόν να έχει γίνει ΜΕΘ για την περίθαλψη από κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Άρτας ύστερα από αίτημα του διοικητή του και ο του «Χατζηκώστα» να αρκείται σε αυτάρεσκες περιγραφές στο fb, ωραιοποιώντας μιά απαράδεκτη κατάσταση.
ΤΗΝ ίδια απορία έχουν και πολλοί πολίτες των Ιωαννίνων κι όχι μόνο, που δικαιολογημένα αγωνιούν για το τι μέλλει γενέσθαι. Έστω και τώρα ο Διοικητής του «Χατζηκώστα» κ. Σπ. Δερδεμέζης ας απαιτήσει από το Υπουργείο Υγείας, από όποιον αρμόδιο τέλος πάντων, το αυτονόητο. Να πράξουν δηλαδή το καθήκον τους σήμερα, ΤΩΡΑ! Οι καιροί ου μενετοί. Ο κορωνοϊός καραδοκεί, προσβάλλοντας και δεκάδες συμπολίτες μας…