Νίκος Μπαδήμας: «Χαρά μου να συμμετέχω στη φετινή προσπάθεια»

on .

mpad 2

Το καλοκαίρι του 2016 πήρε την απόφαση να ανηφορίσει από την Αθήνα στα Γιάννινα για αναλάβει προπονητής στην Κ17, βρίσκοντας θελκτικό το πρότζεκτ από τον τότε τεχνικό διευθυντή των υποδομών του ΠΑΣ Γιώργο Γεωργουλόπουλο.

Τρία χρόνια αργότερα, με την έλευση του προπονητή Αργύρη Γιαννίκη στην οικογένεια του ΠΑΣ, ανέλαβε προπονητής στην Κ19 και ως ο βοηθός του Τρικαλινού τεχνικού.
Ο λόγος για τον προπονητή Νίκο Μπαδήμα που έλκει μάλιστα την καταγωγή του από το ακριτικό Δελβινάκι Ιωαννίνων, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον «Π.Λ» και στους Χρήστο Καλύβα και Νίκο Γιωτίτσα.
Μίλησε για την εκπληκτική πορεία της Κ17 που συνοδεύτηκε πέρυσι από την πρόκριση στο Final Four του Αγρινίου, την άριστη συνεργασία που έχει με τους έτερους προπονητες των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Χρήστο Αγγέλη και Μιχάλη Μπόλο και για το γεγονός πως η προπόνηση της Κ19 και το μοντέλο παιχνιδιού της βασίζεται πάνω στο παιχνίδι της επαγγελματικής ομάδας.
Χαρακτήρισε δε πολύ καλή κίνηση το να έρθει ο Αργύρης Γιαννίκης στη γιαννιώτικη ομάδα, ένας προπονητής που μπόρεσε να πείσει τους ποδοσφαιριστές για το πλάνο που έχει.
- Πως είναι η εμπειρία σου δίπλα στον Αργύρη Γιαννίκη και γενικά στο χτίσιμο της φετινής ομάδας;
«Ήταν μεγάλη χαρά να συμμετέχω σε αυτό το πρότζεκτ της καινούργιας αρχής που έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα για να επιστρέψει στα σαλόνια της Super League 1. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή κίνηση του κ. Γιαννίκη να έρθει στην ομάδα γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ένας άνθρωπος με πολλές παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία από το εξωτερικό και θεωρώ ότι βοήθησε τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα την ομάδα.
 Ήταν μεγάλη σε διάρκεια η προετοιμασία και αυτό φέρει δυσκολίες σε κάθε ομάδα. Παρόλα αυτά ο κόουτς το διαχειρίστηκε πολύ καλά ώστε να έχει την ομάδα φρέσκια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να έχει μια διάρκεια. Έγινε μια πολύ καλή δουλειά, το δείχνουν τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας».
- Ποιο θεωρείς ότι ήταν το «κλειδί» της φετινής χρονιάς με τον ΠΑΣ να οδεύει πρόσω ολοταχώς προς την επιστροφή του στη Super League 1;
«Υπάρχουν 12 παιχνίδια ακόμη, μαζί με τα play off και εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι το πρωτάθλημα, ούτε πανηγυρίζουμε αλλά ακόμη και αν πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας κοιτάμε ακόμη πόσα παιχνίδια θέλει. Οπότε μέχρι να το εξασφαλίσουμε μαθηματικά δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Θεωρώ ότι πολύ σημαντικό ότι μπόρεσε να πείσει τους ποδοσφαιριστές ο κόουτς για το πλάνο που έχει. Είναι σπουδαίο ο ποδοσφαιριστής να πιστέψει στον προπονητή του. Νομίζω ότι έχει αλλάξει την ομάδα, παίζει ένα επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κατάφερε να τους μεταδώσει ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα από την απόδοση και όχι μόνο από την ουσία. Πρέπει να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο για να δημιουργούμε φάσεις ώστε να καταφέρουμε το σκοπό μας. Και μαζί τη διαχείριση που έχει κάνει στο έμψυχο υλικό θεωρώ ότι αυτά τα δύο είναι τα «κλειδιά» της φετινής πορείας».
- Πες μας λίγα λόγια για σένα, για τις σπουδές σου.
«Συμπληρώνω τέταρτο χρόνο εδώ, ήμουν τρία χρόνια στα τμήματα υποδομής, στην Κ17 τα προηγούμενα χρόνια και φέτος ο κ. Γιαννίκης μου έκανε την τιμή να είμαι συνεργάτης του, βοηθός του και να είμαι παράλληλα προπονητής στην Κ19. Είμαι κάτοχος του UEFA A’ και με το καλό να πάω κι στο άλλο δίπλωμα. Τελείωσα Διοίκηση Επιχειρήσεων σε ΙΕΚ, πιο πριν ήμουν προπονητής σε ομάδες των Αθηνών και το 2016 ανέβηκα στα Γιάννινα για τα τμήματα υποδομών».
- Τι σε έκανε να έρθεις στα Γιάννινα και πώς ήταν η προσαρμογή σου εδώ;
«Ο ΠΑΣ είναι μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν μου έγινε η πρόταση παρότι η απόσταση δεν ήταν τότε κοντά, ήταν πολύ θελκτικό το πρότζεκτ που μου παρουσίασε τότε ο κ. Γεωργουλόπουλος. Καταρχάς έχω και καταγωγή από το Δελβινάκι, ανεβαίνοντας στα Γιάννινα συνάντησα πολύ καλό έμψυχο υλικό, υστερούσαμε λίγο στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η πρώτη χρονιά ήταν πιο δύσκολη, πηγαίναμε να κάνουμε προπόνηση σε γήπεδα όπως η Μπάφρα. Η χρονιά ήταν πετυχημένη, φτάσαμε ένα βήμα πριν το Final Four, την επόμενη χρονιά πήγαμε στο Epirus Center που μας φιλοξενεί ακόμα και τώρα και προσπαθούμε χρόνο με το χρόνο να κάνουμε βήματα σχετικά με τις εγκαταστάσεις».
- Τι υποχρεώσεις έχεις απέναντι στα παιδιά και τι ευθύνες;
«Οι ηλικίες 17-19 ξεφεύγουν από τη φιλοσοφία της ακαδημίας, μπαίνεις σε ένα αγωνιστικό κομμάτι και προετοιμάζεις στην ουσία το νεαρό ποδοσφαιριστή για το επόμενο βήμα είτε στην Κ19 είτε από εκεί στην πρώτη ομάδα. Αφενός πρέπει να είσαι παιδαγωγός και συνεχίζεις το έργο που έχει επιτελεστεί ως τότε και από την άλλη πρέπει να αντιμετωπίζεις τον παίκτη σαν έναν εκολλαπτόμενο επαγγελματία».
- Πώς καταλαβαίνεις την ψυχολογία ενός παίκτη; Τι κάνεις για αυτό και πόσο σημαντικός ο ρόλος των γονιών;
«Ο ρόλος των γονιών θα πρέπει να είναι υποστηρικτικός και θα πρέπει να είναι ένα «βήμα πίσω» όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Έχεις το παιδί στο σπίτι, πρέπει να το υποστηρίζεις, να του δώσεις όλα τα εφόδια αλλά σχετικά με το κομμάτι της προπόνησης, του αγώνα πρέπει να στέκεσαι λίγο στην άκρη όπως στο σχολείο. 
Στο σχολείο δεν πας να πεις στον καθηγητή τι θα μάθει στο παιδί. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβήματα τέτοια, οι γονείς σε πολύ μεγάλο βαθμό στηρίζουν το παιδί τους και έχουν τη στάση που πρέπει απέναντι στους προπονητές. Η καλή ψυχολογία κάνει μπαμ και φαίνεται αμέσως, η κακή ψυχολογία είναι να υποστηρίξεις το παιδί μέσα από την προπόνηση να βρει λύσεις τι είναι αυτό που δεν αισθάνεται καλά, τι του λείπει και να δουλέψεις πάνω στον τομέα αυτό. Κάποιο παιδί μπορεί να μην νιώθει καλά γιατί δεν βάζει γκολ, πρέπει να δουλέψουμε πάνω εκεί στην προπόνηση ώστε να αρχίσει να δουλεύει, να κάνει γκολ στην προπόνηση ώστε να πάρει τη ψυχολογία που πρέπει και να τη βγάλει αργότερα στα παιχνίδια».
- Για την εκπληκτική περσινή πορεία της Κ17 και στη συμμετοχή στο Final Four του Αγρινίου.
«Τα συναισθήματα ήταν απερίγραπτα. Συγκίνηση, χαρά για τα παιδιά αυτά γιατί είχαν δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και ήταν η αναγνώριση. Ακόμη και αν δεν περνούσαμε, δεν θα άλλαζε κάτι για αυτά τα παιδιά, δεν θα άλλαζε ότι είχαν μια εκπληκτική ομάδα και ότι ήταν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ήταν η αναγνώριση περισσότερο για τα παιδιά, δηλαδή σας αξίζει να πάτε, να ζήσετε αυτό το Final Four με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός. Η ανταμοιβή των κόπων τους και να βάλουμε τον ΠΑΣ δίπλα σε αυτά τα μεγαθήρια, γιατί είναι ομάδες που παίρνουν συνέχεια τίτλους. Ήταν και για μένα εκπληκτικό το συναίσθημα, έβγαλα και ένταση μετά τον αγώνα, σαν ποδοσφαιριστής. Ζούσα κάθε μέρα μαζί τους, δέθηκα πολύ με την ομάδα και περιμένω με ανυπομονησία να τα δω πιο ψηλά».
- Πώς συνδυάζεις φέτος το ότι είσαι προπονητής Κ19 αλλά και βοηθός του Γιαννίκη στην πρώτη ομάδα;
«Το πρότζεκτ όταν συναντηθήκαμε με τον κ. Γιαννίκη ήταν ότι πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά που είναι ήδη στην πρώτη ομάδα που είναι ήδη επαγγελματίες και κάποια από αυτά αγωνίζονται στην Κ19. Η Κ19 να ακολουθεί ένα μοντέλο παιχνιδιού που παίζει η πρώτη ομάδα ή να το προσπαθεί τουλάχιστον.  Ώστε τα παιδιά αφού θα κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα  και όταν έρχονται στην Κ19 να αγωνίζονται και να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, όσο και τα παιδιά της Κ19 όταν χρειάζεται να ανεβαίνουν για προπόνηση στην πρώτη ομάδα να ξέρουν τους ρόλους τους.Δουλέψαμε πάνω σε αυτό το μοντέλο και νομίζω πως έχουμε καταφέρει να τα συνδυάζουμε. Στο κομμάτι αυτό να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους προπονητές της Κ17 και της Κ15 κ. Αγγέλη και κ. Μπόλο που με έχουν βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της Κ19 ώστε κάποιες φορές που υπάρχουν υποχρεώσεις με την πρώτη ομάδα να βοηθάνε στην προπόνηση της Κ19».
Είναι η συμμετοχή στην Κ19 ένα σκαλί για τα παιδιά να κάνουν το βήμα παραπάνω; Παρακολουθεί την εξέλιξή τους η πρώτη ομάδα;
«Βέβαια. Ο κ. Γιαννίκης έχει ενημέρωση για όλους τους ποδοσφαιριστές της Κ19, τους έχει δει σε ματς, σε προπονήσεις. Οπότε έχει και από μένα διαρκή ενημέρωση αλλά και ιδία εικόνα. Η προπόνηση της Κ19 και το μοντέλο παιχνιδιού βασίζεται πάνω στο παιχνίδι της επαγγελματικής ομάδας ώστε τα παιδιά αυτά αν το καλοκαίρι γίνουν επαγγελματίες και προχωρήσουν σε τέτοια βήματα, να μη μπαίνουν ξαφνικά σε μία ομάδα και μη γνωρίζουν πως κινείται, τι τακτική έχουν».
- Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Κ 19 δεν είναι τόσο δυνατό επηρεάζει καθόλου τον στόχο αυτό;
«Σίγουρα επηρεάζει, αλλά εμείς προσπαθούμε και δουλεύουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Το ότι άλλες ομάδες είναι χαμηλότερα σε επίπεδο μας έχει βοηθήσει να χρησιμοποιούμε μικρότερα παιδιά σε σχέση με άλλες ομάδες. Σκοπός είναι αυτές οι ηλικίες που μας έδειξαν από πέρυσι ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό στα Γιάννινα να μη χαθούν. Οπότε παιδιά που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στην Κ17 να έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στην Κ19».
- Η συμμετοχή των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Κ 19 επηρεάζει τη συνοχή της ομάδας;
 «Δεν θεωρώ ότι επηρεάζει γιατί τα παιδιά αυτά είναι επαγγελματίες και η Κ 19 λειτουργεί ως προθάλαμος της μεγάλης ομάδας. Οπότε αυτά τα παιδιά πρέπει να έχουν ρυθμό γιατί ειδικά φέτος η Κ 19 λειτούργησε τελείως υποστηρικτικά για την πρώτη ομάδα και για τις προπονήσεις ώστε να ανεβαίνουν παιδιά και να βοηθούν τη μεγάλη ομάδα αλλά κυρίως και για τα παιδιά που είναι επαγγελματίες και θα πρέπει να είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή. Από ότι βλέπουμε ο κ. Γιαννίκης δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, οπότε αυτά τα παιδιά θα πρέπει να έχουν ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Κ 19. Πιστεύω ότι είναι και το καλό παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδιά. Όταν έρχονται επαγγελματίες και αγωνίζονται και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε βασικοί στην επαγγελματική ομάδα άρα και αυτοί έχουν το παράδειγμα μπροστά στα μάτια τους για να προσπαθήσουν στις προπονήσεις και στους αγώνες να δείξουν το πρόσωπο που πρέπει ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα».
- Πιστεύεις ότι θα έρθει η μέρα που ο ΠΑΣ θα στηρίζεται σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής;
«Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Το καλό είναι ότι βλέπουμε στη μεγάλη ομάδα τώρα αρκετά παιδιά από την Κ 19 και την Κ 17, ο Λώλης και ο Γροσδάνης ανέβηκαν απευθείας στην πρώτη ομάδα. Θεωρώ ότι υπάρχει το ταλέντο, αν καταφέρουμε και βάλουμε 3-4 ακόμη παιδιά στη μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ένα πολύ καλό κορμό από 8-9 παιδιά. Νομίζω ότι σιγά-σιγά αυτό θα αρχίσει να εξελίσσεται και να γίνεται».
- Το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Θα επηρεάσει αυτό την ομάδα; Τι συμβουλές δώσατε στους ποδοσφαιριστές;
«Όσον αφορά τις συμβουλές είναι αυτές που δίνουν οι γιατροί. Καλή υγιεινή, προσοχή στις επαφές με ανθρώπους και γενικά να μην ρισκάρουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.  Σίγουρα η αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας όταν δεν έχει ροή το πρωτάθλημα επηρεάζεται αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι ένα γεγονός που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και όλες θα επηρεαστούν οπότε από τον ίδιο παρονομαστή θα ξεκινήσουμε όλοι. 
Οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ρεπό ωστόσο τους έχουμε δώσει πρόγραμμα, θα ελεγχθούν  και είμαστε σίγουροι ότι θα το τηρήσουν. Εμείς όσο μπορούμε θα τους έχουμε σε εγρήγορση αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».
- Πόσο δύσκολο είναι για την ομάδα να προπονείται σε διαφορετικά γήπεδα αναλόγως και τον καιρό;
«Έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες να εξελιχθούμε σαν ομάδα και το έχει πει πολλές φορές ο προπονητής και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.  Ο κ. Γιαννίκης  ζήτησε γήπεδα για να μπορέσει να εξελίξει τους ποδοσφαιριστές γιατί πιστεύει πολύ σε αυτούς. Κάποια στιγμή Δεκέμβρη με Γενάρη με τις δυσκολίες που είχε ο καιρός δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε σωστά με αποτέλεσμα σαν εικόνα και απόδοση να μείνουμε στάσιμοι. 
Θεωρώ ότι ο κ. Γιαννίκης με καλύτερες εγκαταστάσεις και καλύτερα γήπεδα θα μπορέσει να εξελίξει περισσότερο την ομάδα και τους παίκτες να δούμε κάποιους από αυτούς πάνω από τα στάνταρ που τους έχουμε συνηθίσει. Αναγκαζόμαστε να πάμε κάποιες φορές σε πλαστικό γήπεδο και αυτό το έχουμε πληρώσει με τραυματισμούς. Η εναλλαγή σκληρού εδάφους με μαλακό φέρνουν στους παίκτες κάποια σφιξίματα και σπασμούς που ευτυχώς είναι λίγοι και μικροί σε σχέση με αυτούς που θα μπορούσαν να είναι γιατί και ο κ. Ντουρουντός και ο κ. Γιαννίκης έχουν προφυλάξει την ομάδα από τις εντάσεις αλλά και το ιατρικό τιμ με τους κ.κ Ριστάνη-Σκόρδο κάνουν καλή δουλειά. 
Είναι ένα θέμα εδώ στα Γιάννενα, πρέπει να βρούμε κάποιους τρόπους να φτιάξουμε γήπεδα και για ιατρικούς λόγους αλλά και για να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Όποτε η ομάδα έχει προπονηθεί σωστά σε διάστημα 15 ημερών βλέπουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό δεν είναι τυχαίο».
- Ποιες ομάδες θεωρείς ότι είναι τα φαβορί για την άνοδο;
«Δεν θέλω να ξεχωρίσω ούτε ποιος θα είναι πρώτος, ούτε ποιος θα είναι δεύτερος. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας, θα το πάμε μέχρι τέρμα και ελπίζουμε ότι θα είμαστε εμείς.  Ωστόσο υπάρχουν ομάδες όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης και ο Λεβαδειακός που πέρυσι υποβιβάστηκαν και είναι πολύ δυνατές ομάδες ενώ τα Χανιά δείχνουν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και νομίζω ότι αυτές οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για τις δυο θέσεις».
 - Θέλω να μας πεις τη γνώμη σου για τον Αργύρη Γιαννίκη μιας και τον βιώνεις καθημερινά στο γήπεδο.
«Μόνο καλά λόγια έχω να πω, αλλά να μην ευλογούμε τα γένια μας. Πέραν του ότι είναι εξαιρετικός τεχνικός και στη διαχείριση των παικτών του, μήπως ήρθε η ώρα και εμείς εδώ στα Γιάννενα να προσαρμοστούμε σε καταστάσεις εξωτερικού και να ακολουθήσουμε ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα; Νομίζω ότι μόνο καλό θα μας κάνει».
- Πιστεύεις ότι οι παίκτες που υπάρχουν σήμερα στο ρόστερ θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας ή θα χρειαστεί να τραβήξουμε πάλι «λαγούς από το καπέλο»;
«Γιατί να μην μπορούν; Βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι βελτιώνονται, βελτιώνεται η ομάδα και αν έχουμε τις συνθήκες που θέλει ο προπονητής νομίζω ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή πορεία στη Super League 1. 
Σίγουρα θα χρειαστούμε ενίσχυση, κάθε ομάδα που ανεβαίνει, κάθε ομάδα που πηγαίνει σε νέα χρονιά θα χρειαστεί ενίσχυση αλλά ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον υλικό και το απέδειξε».

mpadhmas ntasios
- Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Γιάννη Πετράκη και πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια ένας άνθρωπος που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ και αναφερόμαστε στον Γιώργο Ντάσιο.
«Με τον κ. Πετράκη είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία στο επίπεδο που μπορεί να έχει ένας προπονητής υποδομών με την πρώτη ομάδα. Η πόρτα του αλλά και των συνεργατών του ήταν πάντα ανοιχτή για εμένα και είχα τη βοήθεια σε ό,τι χρειάστηκα. Ο κ. Πετράκης έχει συνδέσει το όνομα του με την μεγαλύτερη επιτυχία του ΠΑΣ Γιάννινα άρα είναι νομίζω στην καρδιά του κάθε φιλάθλου. Ήταν έξι χρόνια προπονητής στην ομάδα με κατά γενική ομολογία καλές χρονιές και δε νομίζω μια μέτρια χρονιά όπως ήταν η τελευταία που μπορεί να συμβεί σε όλους ότι θα αλλάξει κάτι στις σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΣ, εξάλλου μια μέτρια χρονιά δεν οφείλεται μόνο στον προπονητή είναι όλες οι συνιστώσες μαζί. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής και εύχομαι να τον δούμε γρήγορα σε πάγκους, νομίζω ότι έχει λείψει. 
Όσο για τον Ντάσιο σίγουρα το να είναι στα αποδυτήρια ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει παίξει χρόνια στην ομάδα την έχει τιμήσει, υπήρξε αρχηγός, ξέρει τα αποδυτήρια, ξέρει τι περιμένει ο κόσμος από την ομάδα και το μεταδίδει κάθε μέρα στους παίκτες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και έχει συμβάλλει τα μέγιστα και αυτός στην πορεία της ομάδας. 
Όταν μια ομάδα πηγαίνει καλά ποτέ δεν είναι έργο ενός. Το να ξέρουν οι ποδοσφαιριστές με ποιον έχουν να κάνουν μέσα στα αποδυτήρια, με έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί έχει άλλη βαρύτητα».
- Κλείνοντας θέλω να μας πεις τα δικά σου όνειρα και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες.
«Είμαι ένα άνθρωπος που πάω μέρα-μέρα. Μπορεί να έχω όνειρα και σκέψεις αλλά αυτό που θέλω τώρα είναι να ανεβούμε στη Super League 1 να είμαι δίπλα στον κ. Γιαννίκη που θεωρώ ότι έχει να μας δείξει πολλά πράγματα ακόμη και μακάρι να είμαστε εδώ του χρόνου».