Το αντέχεις;

on .

● - Μήτσο μου, όσο δε μας… αγγίζει ο κορωνοϊός, εδώ στο ερημοχώρι, έχουμε να δούμε πολλά και να ακούσουμε ακόμη περισσότερα…
- Ναι Θύμιο μου, κάθε μέρα οι… κορωνοειδήσεις δίνουν και παίρνουν!
Και ενώ όλοι νομίζαμε, πως η τελευταία μετάλλαξη θα είναι η ΟΜΙΚΡΟΝ, μαύρα μαντάτα έρχονται από το… Καμερούν! Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Και στη μικρή μας Ελλάδα, επώνυμοι και ανώνυμοι… κορωνοκυκλώνονται! Δεν κάνει διακρίσεις ο ιός… Και όμως στην Ελλάδα, η μάχη των αρνητών, ακόμη καλά κρατεί! Υπάρχουν επεισόδια, για γέλια και για κλάματα!
Γυναίκα μηνύει τον άντρα της, γιατί εμβολίασε το γυιό τους, χωρίς τη δική της συγκατάθεση! Αν… τολμήσει και εμβολιάσει και την κόρη τους, το σπίτι θα γίνει… εμπόλεμη ζώνη!
Άλλη γυναίκα, αρνείται να κάνει σεξ με το σύζυγό της, γιατί αυτός είναι εμβολιασμένος και φοβάται… τις παρενέργειες!
Και μια τρίτη, ζητάει… διαζύγιο, γιατί μετά τον εμβολιασμό, ο άντρας της είναι… ασυγκράτητος! Η ίδια ισχυρίζεται, πως ο σύζυγος είχε γνωστή τη νοσοκόμα και του έκανε την τρίτη και… την τέταρτη δόση μαζί, με αποτέλεσμα να γίνει τούρμπο!
Αυτά Θύμιο μου συμβαίνουν στη χώρα μας, ενώ τα κρούσματα πλέον, είναι χιλιάδες καθημερινά! Και η μετάλλαξη… του Καμερούν, δεν έφθασε ακόμη στα μέρη μας! (έτσι ισχυρίζεται ο εισαγγελάτος!).
Ενώ στην Κίνα, απ’ όπου ξεκίνησε ο μπελάς τώρα φυλάει τα ρούχα της, να έχει τα μισά! Κινέζικη πόλη, με 1 εκατομμύριο κατοίκους και… 3 κρούσματα μπήκε σε LOCKDOWN! Ενώ στην αρχή της πανδημίας, έπαιζαν… τον Κινέζο!
Τέλος πάντων Θύμιο, ας σε χαιρετήσω τώρα… εγκάρδια γιατί ως το πρωί, δεν ξέρω αν θα είσαι καλά! Γιατί… ένα βήχα τον έχεις!
Αλλά, για να κάνεις λίγα τεστ, πρέπει να διαθέσεις ολόκληρη τη σύνταξή σου! Το αντέχεις;

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.