Περήφανη απάντηση!..

on .

Και λίγα είπε προχτές, στην κοινή συνέντευξη Τύπου, με τον Ολλανδό Πρωθυπουργό, ο Πρωθυπουργός μας, στην Ολλανδή κυρία, που λέει πως είναι δημοσιογράφος. Κανείς όμως στους δημοσιογραφικούς κύκλους των Αθηνών δεν ξέρει αν και πόσο δημοσιογράφος είναι η κυρία με την κόκκινη καπελαδούρα και το ανοίκειο γεμάτο αγένεια, πρόκληση και απολύτως αντιδημοσιογραφικό της ύφος. Και μόνο το θρασύ και... καβγατζίδικο στυλ της - τύπου κακής «κυρά Κατίνας» της γειτονιάς - φανερώνει ότι η γυναίκα αυτή, τις οίδε πώς, δηλώνει δημοσιογράφος και τις ανοίγουν κάπου και που, μια πόρτα για… δήθεν δημοσιογραφική δουλειά.

Η θρασύτατη αυτή γυναίκα δεν μπορεί να κατηγορεί τους Έλληνες για… εγκληματική αδιαφορία, εγκατάλειψη και κακή συμπεριφορά προς τους πρόσφυγες, όταν εμείς δώσαμε τα πάντα, από τη φτώχια μας, για πρόσφυγες κάθε Εθνικότητας, από τους Αλβανούς μετανάστες, μέχρι τις ορδές των χιλιάδων Συρίων, που ζουν σε δομές σήμερα με κάθε άνεση και αξιοπρέπεια. Δεν τα λέει αυτά, περί ανθρωπισμού και φιλοξενίας στη χώρα της που σίγουρα δεν θα έχει ούτε εκατό πρόσφυγες και στην υπόλοιπη Ευρώπη, η οποία είναι πρόθυμη να πληρώνει για το Μεταναστευτικό, αλλά στα σύνορά της να μη φτάνουν κατατρεγμένοι και δυστυχείς συνάνθρωποι.
Με αυτή τη δίκαια και ιερή αγανάκτηση απάντησε σκληρά ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης στη θρασύτατη κυρία, δίνοντας έτσι, σ’ αυτή μεν, ράπισμα ηχηρό για την κακή χρήση της επαγγελματικής της ιδιότητας, (εάν είναι δημοσιογράφος) στον Ελληνικό λαό δε, την ικανοποίηση και την περηφάνια για τον πρωθυπουργό του, που ξέρει να υπερασπίζεται το δίκαιο της Χώρας του, και του λαού μας, μπροστά σε κάθε μορφή Εξουσίας, όπως είναι και τα Μ.Μ.Ε και οι εκπρόσωποί τους, πραγματικοί ή… «γιαλαντζί», εφ' όσον αδικούν και βρίζουν το λαό μιας χώρας όπως η δική μας. Γιατί εμείς, «δεν δεχόμαστε από κανέναν μαθήματα φιλαλληλίας και φιλοξενίας και ούτε επιτρέπουμε σε κανέναν, να μας κουνάει το δάκτυλο», όπως είπε και ο Πρωθυπουργός μας προχθές και μας έκανε περήφανους!